Nieuws

Verkeer in Zeist

dinsdag 25 september 2018

Op 28 juni heeft de rechtbank alle ingestelde beroepen tegen de verkeersmaatregelen binnen het centrum ongegrond verklaard. De verkeersmaatregelen worden in 2 fases ingesteld binnen het centrum.

Lees verder >>

U heeft het vast gemerkt: het laatste deel van de Slotlaan en het Emmaplein zijn nu aan de beurt om nieuwe bestrating te krijgen.

Lees verder >>

In het voorjaar van 2019 gaan we verder met het verfraaien van het centrum.

Lees verder >>

Van 3 september tot en met eind oktober is de Slotlaan afgesloten tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan. Voor het verkeer geldt een omleiding.

Lees verder >>

Aziatisch eten met een lokaal tintje. Dat kan vanaf 15 augustus aan de Voorheuvel bij The Fusion Club.

Lees verder >>

Begin juli opende STAN&CO haar deuren in Zeist. De oude gasfabriek op de hoek van de Antonlaan en de Steynlaan is omgetoverd tot een bruisend restaurant.

Lees verder >>

Met restaurant Banfi is de Zuid-Europese keuken zomaar te vinden in hartje Zeist. Sinds een klein jaar koken Vincent en Judi van Amersfoort met hun team fijne mediterrane gerechten aan de Slotlaan in Zeist.

Lees verder >>

“We vielen voor het pand vanwege de plek midden in de Slotlaan en de gezellige binnenruimte”. Aan het woord is Jeroen de Goede van Blink. Samen met Ron Schrijvers is hij eigenaar van het restaurant aan de Slotlaan.

Lees verder >>

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de planning voor de herinrichting van het centrum aan te passen.

Lees verder >>

Gedicht ‘Ik ben jouw plein’ heeft een vaste plek gekregen op het vernieuwde marktplein.

Lees verder >>

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates