Een winkel in Zeist voelde gewoon goed

Op de 1e Hogeweg 75, in het pand waar voorheen schoenenzaak Bitter zat, opende MOQ samples & fabrics op vrijdag 27 november haar deuren. De winkel levert exclusieve damesmode tegen aantrekkelijke prijzen. “Een winkel in Zeist voelde gewoon goed en daarom hebben we daar onze derde vestiging geopend”, vertelt Monique, eigenaresse van MOQ.

“Vroeger had ik al een passie voor stoffen. Kleuren en materialen inspireren mij tot het creëren van de mooiste combinaties. Het begon vijftien jaar geleden met slechts één rok en dat is uitgegroeid tot het bedrijf van vandaag de dag.” De collecties van MOQ hangen bij 25 winkels in Nederland. Daarnaast zijn er op drie locaties eigen winkels, onder de naam MOQ samples & fabrics; Haarlem, Driebergen en nu ook in Zeist.

De kracht van MOQ

“Wij ontwerpen mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding. Met een comfortabele pasvorm, die de mooie lijnen accentueert en de mindere camoufleert”, vertelt Monique. “Al onze collecties worden door ons gecreëerd. De kracht van MOQ is de pasvorm en de kwaliteit. De collecties beginnen bij maat 34 en eindigen bij maat 52. Voor deze en alle tussenliggende maten kunnen klanten bij ons terecht.”   

Samenwerken

Terwijl Monique druk is met het ontwerpen en realiseren van de collecties, neemt haar schoondochter Debbie de winkel in Zeist onder haar hoede. Ze hebben al contact gelegd met andere ondernemers aan de 1e en 2e Hogeweg en zoeken nu gezamenlijk naar manieren om de winkelstraat aantrekkelijker te maken voor het winkelend publiek. Monique: "Wij gaan samen met andere winkeliers zorgen voor een positieve verandering. Dat geeft energie en kan elkaar versterken. Laten we elkaar dingen gunnen en positief de toekomst ingaan; samen kunnen we Zeist weer op de kaart zetten.”

Monique van den Broek, eigenaresse MOQ

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>