Informatiecentrum 'Centrum Zeist vernieuwt' geopend!

Iedereen die meer wil weten over de vernieuwing van het centrum of vragen hierover heeft, kan vanaf nu terecht in het informatiecentrum aan de Weeshuislaan 5 (tegenover de Allegro tuin) in het centrum van Zeist. In het informatiecentrum is aan de hand van beeldmateriaal en tekeningen uit het beeldkwaliteitsplan te zien hoe het centrum er in 2018 uit kan zien. Het pand wordt gedeeld met het naaiatelier Prima.

Informatiecentrum open op donderdag en vrijdag

Het informatiecentrum is twee dagen per week, op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, geopend. Buiten openingstijden kunt u op afspraak in het informatiecentrum terecht.

Het centrum van Zeist vernieuwt

Het centrum van Zeist vernieuwt. Vanaf 2015 tot 2018 wordt er door vele partijen hard gewerkt om het winkelgebied in het centrum compacter te maken, zodat het aantrekkelijker wordt om te winkelen en te verblijven in het centrum van Zeist. Als alle werkzaamheden klaar zijn, heeft Zeist weer een bruisender en levendiger centrum!

Aanblik voorkant informatiecentrum
Wethouder Fluitman aanwezig bij opening informatiecentrum

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum van Zeist opent de gemeente een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker. Vanaf zaterdag 9 februari 10.00 uur zijn inwoners, ondernemers en bezoekers hier welkom voor vragen, opmerkingen of zorgen.

Lees verder >>

Op dinsdag 5 februari heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd aan de gemeenteraad over de verkeersmaatregelen die op 28 januari ingingen.

Lees verder >>

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 29 januari 2019

Op maandag 28 januari ging fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>