BAM start met herinrichting laatste deel 1e Hogeweg

Op 30 april start BAM Infra met het laatste deel van de 1e Hogeweg (het gedeelte vanaf het plantsoen tot aan de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg). Naar verwachting is de winkelstraat 1 juni klaar.

Voor het autoverkeer wordt een kleine omleiding ingesteld via de Meester de Klerkstraat, Weeshuislaan en Slotlaan. De Kerkweg en het parkeerterrein achter de Groene Winkel zijn bereikbaar via de Utrechtseweg en de Maurikstraat.

De nieuwe bomen op de 1e Hogeweg en Meester de Klerkstraat worden in november – december geplaatst. Dan start het normale plantingsseizoen voor nieuwe bomen. Als we deze bomen eerder plaatsen is de kans dat ze het niet overleven te groot. We zorgen er voor dat vanaf mei tijdelijke plantenbakken geplaatst worden zodat we alvast een groen karakter creëren.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>