BAM start met herinrichting laatste deel 1e Hogeweg

Op 30 april start BAM Infra met het laatste deel van de 1e Hogeweg (het gedeelte vanaf het plantsoen tot aan de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg). Naar verwachting is de winkelstraat 1 juni klaar.

Voor het autoverkeer wordt een kleine omleiding ingesteld via de Meester de Klerkstraat, Weeshuislaan en Slotlaan. De Kerkweg en het parkeerterrein achter de Groene Winkel zijn bereikbaar via de Utrechtseweg en de Maurikstraat.

De nieuwe bomen op de 1e Hogeweg en Meester de Klerkstraat worden in november – december geplaatst. Dan start het normale plantingsseizoen voor nieuwe bomen. Als we deze bomen eerder plaatsen is de kans dat ze het niet overleven te groot. We zorgen er voor dat vanaf mei tijdelijke plantenbakken geplaatst worden zodat we alvast een groen karakter creëren.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 18 december 2018

Op maandag 28 januari gaat fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>