BAM start met herinrichting laatste deel 1e Hogeweg

Op 30 april start BAM Infra met het laatste deel van de 1e Hogeweg (het gedeelte vanaf het plantsoen tot aan de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg). Naar verwachting is de winkelstraat 1 juni klaar.

Voor het autoverkeer wordt een kleine omleiding ingesteld via de Meester de Klerkstraat, Weeshuislaan en Slotlaan. De Kerkweg en het parkeerterrein achter de Groene Winkel zijn bereikbaar via de Utrechtseweg en de Maurikstraat.

De nieuwe bomen op de 1e Hogeweg en Meester de Klerkstraat worden in november – december geplaatst. Dan start het normale plantingsseizoen voor nieuwe bomen. Als we deze bomen eerder plaatsen is de kans dat ze het niet overleven te groot. We zorgen er voor dat vanaf mei tijdelijke plantenbakken geplaatst worden zodat we alvast een groen karakter creëren.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

“We vielen voor het pand vanwege de plek midden in de Slotlaan en de gezellige binnenruimte”. Aan het woord is Jeroen de Goede van Blink. Samen met Ron Schrijvers is hij eigenaar van het restaurant aan de Slotlaan.

Lees verder >>

Bouwvak

woensdag 25 juli 2018

De laatste maanden is gewerkt aan verschillende delen van het centrum van Zeist. Het grootste gedeelte van het gastvrije centrum met meer ruimte voor groen is nu klaar. Vanaf 30 juli start de bouwvak. Na de bouwvak worden de laatste winkelstraten heringericht.

Lees verder >>

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de planning voor de herinrichting van het centrum aan te passen.

Lees verder >>

Gedicht ‘Ik ben jouw plein’ heeft een vaste plek gekregen op het vernieuwde marktplein.

Lees verder >>

De rechtbank heeft uitspraak gedaan over het verkeersplan Centrum. Ook deed zij uitspraak over het wijkverkeersplan Lyceumkwartier-Zuid en Wilhelminapark.

Lees verder >>