Blink - sfeervol restaurant in hart van Slotlaan

“We vielen voor het pand vanwege de plek midden in de Slotlaan en de gezellige binnenruimte”. Aan het woord is Jeroen de Goede van Blink. Samen met Ron Schrijvers is hij eigenaar van het restaurant aan de Slotlaan. Ron vertelt: “We hebben meerdere panden bekeken, ook bijvoorbeeld bij de Markt. Uiteindelijk hebben we voor de Slotlaan gekozen omdat het daar bruist en gebeurt. De Slotlaan heeft van nature aanloop, er rijden auto’s doorheen, eigenlijk is het er nooit stil. Het fijne is dat de straat gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen. Dat nodigt uit langs te komen en bij ons of een van onze collega’s een drankje te drinken of een hapje te eten”.

Jeroen en Ron zijn naast jarenlange vrienden ook al lang collega’s en verknocht aan Zeist. Volgens beide mannen heeft ons dorp van nature aanloop en is er reuring. Het was dus duidelijk dat ze in Zeist hun werkende leven wilden vervolgen. Het openen van Blink was een logische, volgende stap op hun samenwerking bij de Jonckheer. Jeroen staat in de keuken en Ron ontvangt gasten.

Beide mannen zijn te spreken over de vernieuwingen in het centrum. Jeroen: “Het centrum ziet er met de nieuwe stenen en planten frisser uit, er is meer ruimte voor terrassen en dat geeft sfeer. Eigenlijk is ons stukje Slotlaan een gezellig plein geworden”. Over de contacten met de gemeente zijn Jeroen en Ron ook te spreken. “Als we iets hebben, zoals onlangs bij het plaatsen van een nieuwe heg, worden we meteen geholpen. We merken ook dat er meer ruimte is voor leuke initiatieven, zoals de foodtruck die iedere woensdagmiddag in het Walkartpark staat. Mooi dat de gemeente daaraan meewerkt”, aldus Ron.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>