Blink - sfeervol restaurant in hart van Slotlaan

“We vielen voor het pand vanwege de plek midden in de Slotlaan en de gezellige binnenruimte”. Aan het woord is Jeroen de Goede van Blink. Samen met Ron Schrijvers is hij eigenaar van het restaurant aan de Slotlaan. Ron vertelt: “We hebben meerdere panden bekeken, ook bijvoorbeeld bij de Markt. Uiteindelijk hebben we voor de Slotlaan gekozen omdat het daar bruist en gebeurt. De Slotlaan heeft van nature aanloop, er rijden auto’s doorheen, eigenlijk is het er nooit stil. Het fijne is dat de straat gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen. Dat nodigt uit langs te komen en bij ons of een van onze collega’s een drankje te drinken of een hapje te eten”.

Jeroen en Ron zijn naast jarenlange vrienden ook al lang collega’s en verknocht aan Zeist. Volgens beide mannen heeft ons dorp van nature aanloop en is er reuring. Het was dus duidelijk dat ze in Zeist hun werkende leven wilden vervolgen. Het openen van Blink was een logische, volgende stap op hun samenwerking bij de Jonckheer. Jeroen staat in de keuken en Ron ontvangt gasten.

Beide mannen zijn te spreken over de vernieuwingen in het centrum. Jeroen: “Het centrum ziet er met de nieuwe stenen en planten frisser uit, er is meer ruimte voor terrassen en dat geeft sfeer. Eigenlijk is ons stukje Slotlaan een gezellig plein geworden”. Over de contacten met de gemeente zijn Jeroen en Ron ook te spreken. “Als we iets hebben, zoals onlangs bij het plaatsen van een nieuwe heg, worden we meteen geholpen. We merken ook dat er meer ruimte is voor leuke initiatieven, zoals de foodtruck die iedere woensdagmiddag in het Walkartpark staat. Mooi dat de gemeente daaraan meewerkt”, aldus Ron.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>