Complimenten voor de medewerkers van BAM Infra

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden. De bestrating tussen de hellingbaan naar de Albert Heijn, Bon Vivant en Taste & Tools is vervangen. Ook is de oude straatverlichting verwijderd en een groenvak aangebracht. De nieuwe verlichting wordt begin volgend jaar geplaatst. In de tussentijd wordt het Emmaplein sfeervol verlicht door feestverlichting.

Tweede editie Winter Wonderland Zeist

Op dit moment wordt de nieuwe (tweede) editie van Winter Wonderland Zeist opgebouwd. Net als vorig jaar komt op het Emmaplein een ijsbaan te staan met 250 vierkante meter echt ijs. Vanaf 8 december kunnen bezoekers van het centrum de schaatsen onderbinden. Naast een grote schaatsbaan kunt u een bezoek brengen aan het Grand Café, het huis van de Kerstman of een van de vele evenementen zoals de Santa Run of de Kerstmarkt. Kijk op winterwonderlandzeist.nl voor een overzicht van de evenementen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

“We vielen voor het pand vanwege de plek midden in de Slotlaan en de gezellige binnenruimte”. Aan het woord is Jeroen de Goede van Blink. Samen met Ron Schrijvers is hij eigenaar van het restaurant aan de Slotlaan.

Lees verder >>

Bouwvak

woensdag 25 juli 2018

De laatste maanden is gewerkt aan verschillende delen van het centrum van Zeist. Het grootste gedeelte van het gastvrije centrum met meer ruimte voor groen is nu klaar. Vanaf 30 juli start de bouwvak. Na de bouwvak worden de laatste winkelstraten heringericht.

Lees verder >>

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de planning voor de herinrichting van het centrum aan te passen.

Lees verder >>

Gedicht ‘Ik ben jouw plein’ heeft een vaste plek gekregen op het vernieuwde marktplein.

Lees verder >>

De rechtbank heeft uitspraak gedaan over het verkeersplan Centrum. Ook deed zij uitspraak over het wijkverkeersplan Lyceumkwartier-Zuid en Wilhelminapark.

Lees verder >>