Complimenten voor de medewerkers van BAM Infra

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden. De bestrating tussen de hellingbaan naar de Albert Heijn, Bon Vivant en Taste & Tools is vervangen. Ook is de oude straatverlichting verwijderd en een groenvak aangebracht. De nieuwe verlichting wordt begin volgend jaar geplaatst. In de tussentijd wordt het Emmaplein sfeervol verlicht door feestverlichting.

Tweede editie Winter Wonderland Zeist

Op dit moment wordt de nieuwe (tweede) editie van Winter Wonderland Zeist opgebouwd. Net als vorig jaar komt op het Emmaplein een ijsbaan te staan met 250 vierkante meter echt ijs. Vanaf 8 december kunnen bezoekers van het centrum de schaatsen onderbinden. Naast een grote schaatsbaan kunt u een bezoek brengen aan het Grand Café, het huis van de Kerstman of een van de vele evenementen zoals de Santa Run of de Kerstmarkt. Kijk op winterwonderlandzeist.nl voor een overzicht van de evenementen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanaf deze maand kunnen bezoekers van het centrum, op verzoek van ondernemers, ook parkeren in de Meester de Klerkstraat.

Lees verder >>

Op de Slotlaan en Voorheuvel worden vanaf 29 januari nieuwe lantaarnpalen geplaatst.

Lees verder >>

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>