Complimenten voor de medewerkers van BAM Infra

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden. De bestrating tussen de hellingbaan naar de Albert Heijn, Bon Vivant en Taste & Tools is vervangen. Ook is de oude straatverlichting verwijderd en een groenvak aangebracht. De nieuwe verlichting wordt begin volgend jaar geplaatst. In de tussentijd wordt het Emmaplein sfeervol verlicht door feestverlichting.

Tweede editie Winter Wonderland Zeist

Op dit moment wordt de nieuwe (tweede) editie van Winter Wonderland Zeist opgebouwd. Net als vorig jaar komt op het Emmaplein een ijsbaan te staan met 250 vierkante meter echt ijs. Vanaf 8 december kunnen bezoekers van het centrum de schaatsen onderbinden. Naast een grote schaatsbaan kunt u een bezoek brengen aan het Grand Café, het huis van de Kerstman of een van de vele evenementen zoals de Santa Run of de Kerstmarkt. Kijk op winterwonderlandzeist.nl voor een overzicht van de evenementen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>