Complimenten voor de medewerkers van BAM Infra

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden. De bestrating tussen de hellingbaan naar de Albert Heijn, Bon Vivant en Taste & Tools is vervangen. Ook is de oude straatverlichting verwijderd en een groenvak aangebracht. De nieuwe verlichting wordt begin volgend jaar geplaatst. In de tussentijd wordt het Emmaplein sfeervol verlicht door feestverlichting.

Tweede editie Winter Wonderland Zeist

Op dit moment wordt de nieuwe (tweede) editie van Winter Wonderland Zeist opgebouwd. Net als vorig jaar komt op het Emmaplein een ijsbaan te staan met 250 vierkante meter echt ijs. Vanaf 8 december kunnen bezoekers van het centrum de schaatsen onderbinden. Naast een grote schaatsbaan kunt u een bezoek brengen aan het Grand Café, het huis van de Kerstman of een van de vele evenementen zoals de Santa Run of de Kerstmarkt. Kijk op winterwonderlandzeist.nl voor een overzicht van de evenementen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>

Woensdag 22 november is BAM Infra gestart met de herinrichting van de weg rondom het Hogewegplantsoen. De werkzaamheden aan de weg rondom het plantsoen zijn uiterlijk 22 december klaar.

Lees verder >>

Vanaf vrijdag 17 november rond het einde van de middag zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Graffiti als kunst

dinsdag 14 november 2017

De punt van de Klinker - het gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt - wordt verfraaid met een waar graffiti-kunstwerk.

Lees verder >>