Complimenten voor de medewerkers van BAM Infra

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden. De bestrating tussen de hellingbaan naar de Albert Heijn, Bon Vivant en Taste & Tools is vervangen. Ook is de oude straatverlichting verwijderd en een groenvak aangebracht. De nieuwe verlichting wordt begin volgend jaar geplaatst. In de tussentijd wordt het Emmaplein sfeervol verlicht door feestverlichting.

Tweede editie Winter Wonderland Zeist

Op dit moment wordt de nieuwe (tweede) editie van Winter Wonderland Zeist opgebouwd. Net als vorig jaar komt op het Emmaplein een ijsbaan te staan met 250 vierkante meter echt ijs. Vanaf 8 december kunnen bezoekers van het centrum de schaatsen onderbinden. Naast een grote schaatsbaan kunt u een bezoek brengen aan het Grand Café, het huis van de Kerstman of een van de vele evenementen zoals de Santa Run of de Kerstmarkt. Kijk op winterwonderlandzeist.nl voor een overzicht van de evenementen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanaf 29 mei start BAM met het vernieuwen van het laatste deel van de Meester de Klerkstraat.

Lees verder >>

Planten voor de Slotlaan

donderdag 24 mei 2018

Op 22 mei is het beplanten van de Slotlaan gestart. In de straat zullen er het hele jaar door bloemen gaan bloeien.

Lees verder >>

De beelden 'Le temps s'écoule' en 'Man en vrouw' hebben weer een plek gekregen in het vernieuwde centrum.

Lees verder >>

Op 14, 15 en 16 mei worden de laad en losvakken op de Slotlaan aangepast. De huidige vakken blijven bestaan, maar krijgen een duidelijkere belijning. Daarnaast worden speciale tegels met een laad- en lossymbool aangebracht.

Lees verder >>

Op 30 april start BAM Infra met het laatste deel van de 1e Hogeweg (het gedeelte vanaf het plantsoen tot aan de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg). Naar verwachting is de winkelstraat 1 juni klaar.

Lees verder >>