Een afgesloten Jagerlaan is even wennen

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. We hopen hiermee het aantal auto’s op de Slotlaan te verminderen. Dit geeft meer ruimte voor winkelend publiek, fietsers en groen en is ook prettig voor de bewoners.

Het afsluiten van de Jagerlaan leidt nu helaas nog tot files op de Slotlaan, ondanks een betere afstelling van de verkeerslichten. We monitoren het verkeer. Het is heel normaal dat verkeersdeelnemers moeten wennen aan een nieuwe verkeerssituatie. We adviseren iedereen, zonder bestemming in de Slotlaan, om gebruik te maken van de alternatieve route via de Meester de Klerkstraat en Antonlaan. De parkeergarages Slotlaan blijven uiteraard goed bereikbaar.

Meer informatie

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum van Zeist opent de gemeente een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker. Vanaf zaterdag 9 februari 10.00 uur zijn inwoners, ondernemers en bezoekers hier welkom voor vragen, opmerkingen of zorgen.

Lees verder >>

Op dinsdag 5 februari heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd aan de gemeenteraad over de verkeersmaatregelen die op 28 januari ingingen.

Lees verder >>

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 29 januari 2019

Op maandag 28 januari ging fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>