Een ondernemer met een droom

Onlangs opende kapper en eigenaar Guney Konak de deuren van zijn nieuwe salon, Artwork Hair & Beauty, op de Slotlaan. “In 2014 opende ik de deuren van mijn allereerste salon, 90m2 groot, op de 2e Hogeweg. Er stond in het begin 1 stoel en verder niets. Door hard te werken, kwaliteit te leveren en klanten blij te maken hebben we nu een salon van 300 m2 groot met 20 stoelen en kunnen we verder werken aan onze toekomst”, aldus de trotse eigenaar.

Full package

“De nieuwe salon zit in een belangrijke looproute van het centrum (tegenover de Blokker). Hierdoor hebben we de eerste weken al 40 klanten geholpen die nog niet eerder bij ons zijn geweest”, vertelt Guney. “In de nieuwe salon kunnen we ‘the full package’ aanbieden. Klanten komen hier niet alleen voor het haar, maar ook voor nagels, make-up, een massage en bijvoorbeeld een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Onze klanten worden van top tot teen in de watten gelegd en verlaten onze salon met een glimlach.”

Toekomst

Op dit moment stoomt de jonge kapper zijn collega’s klaar voor de toekomst. Guney: “Ik hoop in de toekomst meerdere zaken te hebben, daarom besteden we nu veel aandacht aan training. Aan de ene kant helpt deze training ons om de kwaliteit hoog te houden en aan de andere kant zorgen de trainingen er voor dat mijn collega’s in de toekomst mijn manier van werken uit kunnen rollen in meerdere vestigingen.”

Klanten zijn positief

Over de nieuwe inrichting van het centrum is Guney uitgesproken: “Waar mijn klanten moeite mee hebben is het parkeren. Op de Slotlaan mag je alleen kort parkeren, maximaal 1,5 uur. Dat is wel vervelend, want mijn klanten zitten hier soms langer. Natuurlijk kunnen ze dan in de garage staan, maar uiteindelijk kiezen klanten toch voor de makkelijkste weg en dat is in dit geval (bijna) voor de deur. Over de herinrichting zelf zijn ze erg tevreden. Het vernieuwde deel van de Slotlaan ziet er mooi uit!”

man staat voor winkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Nieuw zebrapad Antonlaan

donderdag 14 juni 2018

De Antonlaan heeft, nabij de Weeshuislaan, een nieuw zebrapad gekregen.

Lees verder >>

Nieuwe verlichting centrum

dinsdag 12 juni 2018

Naast nieuw straatwerk krijgt het centrum ook nieuwe lichtmasten.

Lees verder >>

Maandag 11 juni is BAM Infra gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de 2e fase van het Emmaplein (richting de Markt). Het is de bedoeling de herinrichting van het Emmaplein voor 1 augustus klaar te hebben.

Lees verder >>

Op 16 juni opende van de Wereldwinkel aan de 1e Hogeweg de deuren. Twee vrijwilligers vertellen over de verhuizing.

Lees verder >>

Vanaf woensdag 6 juni 2018 vernieuwt BAM Infra de stoep van de Weeshuislaan, aan de kant van Compusupply. Om de hinder te beperken worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd.

Lees verder >>