Een ondernemer met een droom

Onlangs opende kapper en eigenaar Guney Konak de deuren van zijn nieuwe salon, Artwork Hair & Beauty, op de Slotlaan. “In 2014 opende ik de deuren van mijn allereerste salon, 90m2 groot, op de 2e Hogeweg. Er stond in het begin 1 stoel en verder niets. Door hard te werken, kwaliteit te leveren en klanten blij te maken hebben we nu een salon van 300 m2 groot met 20 stoelen en kunnen we verder werken aan onze toekomst”, aldus de trotse eigenaar.

Full package

“De nieuwe salon zit in een belangrijke looproute van het centrum (tegenover de Blokker). Hierdoor hebben we de eerste weken al 40 klanten geholpen die nog niet eerder bij ons zijn geweest”, vertelt Guney. “In de nieuwe salon kunnen we ‘the full package’ aanbieden. Klanten komen hier niet alleen voor het haar, maar ook voor nagels, make-up, een massage en bijvoorbeeld een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Onze klanten worden van top tot teen in de watten gelegd en verlaten onze salon met een glimlach.”

Toekomst

Op dit moment stoomt de jonge kapper zijn collega’s klaar voor de toekomst. Guney: “Ik hoop in de toekomst meerdere zaken te hebben, daarom besteden we nu veel aandacht aan training. Aan de ene kant helpt deze training ons om de kwaliteit hoog te houden en aan de andere kant zorgen de trainingen er voor dat mijn collega’s in de toekomst mijn manier van werken uit kunnen rollen in meerdere vestigingen.”

Klanten zijn positief

Over de nieuwe inrichting van het centrum is Guney uitgesproken: “Waar mijn klanten moeite mee hebben is het parkeren. Op de Slotlaan mag je alleen kort parkeren, maximaal 1,5 uur. Dat is wel vervelend, want mijn klanten zitten hier soms langer. Natuurlijk kunnen ze dan in de garage staan, maar uiteindelijk kiezen klanten toch voor de makkelijkste weg en dat is in dit geval (bijna) voor de deur. Over de herinrichting zelf zijn ze erg tevreden. Het vernieuwde deel van de Slotlaan ziet er mooi uit!”

man staat voor winkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>