Een ondernemer met een droom

Onlangs opende kapper en eigenaar Guney Konak de deuren van zijn nieuwe salon, Artwork Hair & Beauty, op de Slotlaan. “In 2014 opende ik de deuren van mijn allereerste salon, 90m2 groot, op de 2e Hogeweg. Er stond in het begin 1 stoel en verder niets. Door hard te werken, kwaliteit te leveren en klanten blij te maken hebben we nu een salon van 300 m2 groot met 20 stoelen en kunnen we verder werken aan onze toekomst”, aldus de trotse eigenaar.

Full package

“De nieuwe salon zit in een belangrijke looproute van het centrum (tegenover de Blokker). Hierdoor hebben we de eerste weken al 40 klanten geholpen die nog niet eerder bij ons zijn geweest”, vertelt Guney. “In de nieuwe salon kunnen we ‘the full package’ aanbieden. Klanten komen hier niet alleen voor het haar, maar ook voor nagels, make-up, een massage en bijvoorbeeld een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. Onze klanten worden van top tot teen in de watten gelegd en verlaten onze salon met een glimlach.”

Toekomst

Op dit moment stoomt de jonge kapper zijn collega’s klaar voor de toekomst. Guney: “Ik hoop in de toekomst meerdere zaken te hebben, daarom besteden we nu veel aandacht aan training. Aan de ene kant helpt deze training ons om de kwaliteit hoog te houden en aan de andere kant zorgen de trainingen er voor dat mijn collega’s in de toekomst mijn manier van werken uit kunnen rollen in meerdere vestigingen.”

Klanten zijn positief

Over de nieuwe inrichting van het centrum is Guney uitgesproken: “Waar mijn klanten moeite mee hebben is het parkeren. Op de Slotlaan mag je alleen kort parkeren, maximaal 1,5 uur. Dat is wel vervelend, want mijn klanten zitten hier soms langer. Natuurlijk kunnen ze dan in de garage staan, maar uiteindelijk kiezen klanten toch voor de makkelijkste weg en dat is in dit geval (bijna) voor de deur. Over de herinrichting zelf zijn ze erg tevreden. Het vernieuwde deel van de Slotlaan ziet er mooi uit!”

man staat voor winkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>