Fiets niet tegen de lamp

Het is even opletten geblazen wanneer je over de 1e Hogeweg fietst. Vandaag is de aannemer namelijk begonnen met het verplaatsen van de lantaarnpalen. Op de nieuwe locatie bevindt zich nu nog een fietspad. Na de herinrichting zal dat niet meer zo zijn, maar tot die tijd moeten fietsers dus even opletten. Rondom de verplaatste lantaarnpalen zijn bordjes neergezet waarmee fietsers gewaarschuwd worden.

Maandag 19 maart start de herinrichting van de 1e Hogeweg. Ter voorbereiding op deze herinrichting is de aannemer begonnen met het verplaatsen van de lantaarnpalen.

Meer informatie over de start van de werkzaamheden aan de 1e Hogeweg.

straatbeeld 1e Hogeweg
Lantaarnpaal midden op fietspad 1e Hogeweg.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>