Gemeente vraagt om uw mening: Maaltijd van Zeist & pilot autovrije Slotlaan

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Van 1 tot en met 6 oktober gaan raadsleden én ambtenaren in gesprek met de samenleving over het goede leven in Zeist. Zij schuiven letterlijk aan bij de inwoners en ondernemers en nodigen hen uit om hun ‘recept’ - ideeën en suggesties - voor een goed leven in Zeist te delen. Dat ‘aanschuiven’ kan overal; in de supermarkt, op straat, bij de bushalte…

Op www.maaltijdvanzeist.nl volgt meer informatie op welke manier en waar het gesprek in het centrum gevoerd gaat worden. Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan. Houd www.maaltijdvanzeist.nl de komende tijd goed in de gaten!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum van Zeist opent de gemeente een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker. Vanaf zaterdag 9 februari 10.00 uur zijn inwoners, ondernemers en bezoekers hier welkom voor vragen, opmerkingen of zorgen.

Lees verder >>

Op dinsdag 5 februari heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd aan de gemeenteraad over de verkeersmaatregelen die op 28 januari ingingen.

Lees verder >>

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 29 januari 2019

Op maandag 28 januari ging fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>