Gemeente vraagt om uw mening: Maaltijd van Zeist & pilot autovrije Slotlaan

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Van 1 tot en met 6 oktober gaan raadsleden én ambtenaren in gesprek met de samenleving over het goede leven in Zeist. Zij schuiven letterlijk aan bij de inwoners en ondernemers en nodigen hen uit om hun ‘recept’ - ideeën en suggesties - voor een goed leven in Zeist te delen. Dat ‘aanschuiven’ kan overal; in de supermarkt, op straat, bij de bushalte…

Op www.maaltijdvanzeist.nl volgt meer informatie op welke manier en waar het gesprek in het centrum gevoerd gaat worden. Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan. Houd www.maaltijdvanzeist.nl de komende tijd goed in de gaten!

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>