Graffiti als kunst

Graffiti als kunstwerk? Jazeker! Vanaf maandag 13 november kunt u met eigen ogen zien hoe de punt van de Klinker (gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt) wordt verfraaid met een waar kunstwerk. Dit alles in slechts 5 dagen! Het graffiti-kunstwerk is een voorbeeld van kunst als toegevoegde waarde in het centrum van Zeist. In het vernieuwde centrum zal straks op verschillende locaties kunst te zien zijn. Dit is een combinatie van nieuwe en sommige bestaande kunstwerken.

Lees meer over kunst in het centrum

Volg de vorderingen op Facebook

Graffiti-kunstenaars aan het werk
Graffiti-kunstenaars aan het werk.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanaf vrijdag 17 november rond het einde van de middag zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Graffiti als kunst

dinsdag 14 november 2017

De punt van de Klinker - het gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt - wordt verfraaid met een waar graffiti-kunstwerk.

Lees verder >>

Vrijdag 24 november vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Lees verder >>

Herinrichting Emmaplein gestart

maandag 13 november 2017

Vanaf 13 november tot circa 1 december vindt de herinrichting van het Emmaplein plaats. Het betreft het deel tussen Nazar en de Albert Heijn. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd.

Lees verder >>

Rechtbank heeft meer tijd nodig

donderdag 9 november 2017

Binnen de beroepstermijn stond voor belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend, de mogelijkheid open om beroep in te stellen bij de rechtbank. Een aantal partijen heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om beroep aan te tekenen. Op 17 augustus 2017 vond de rechtszitting plaats. In eerste...

Lees verder >>