Graffiti als kunst

Graffiti als kunstwerk? Jazeker! Vanaf maandag 13 november kunt u met eigen ogen zien hoe de punt van de Klinker (gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt) wordt verfraaid met een waar kunstwerk. Dit alles in slechts 5 dagen! Het graffiti-kunstwerk is een voorbeeld van kunst als toegevoegde waarde in het centrum van Zeist. In het vernieuwde centrum zal straks op verschillende locaties kunst te zien zijn. Dit is een combinatie van nieuwe en sommige bestaande kunstwerken.

Lees meer over kunst in het centrum

Volg de vorderingen op Facebook

Graffiti-kunstenaars aan het werk
Graffiti-kunstenaars aan het werk.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>