Graffiti als kunst

Graffiti als kunstwerk? Jazeker! Vanaf maandag 13 november kunt u met eigen ogen zien hoe de punt van de Klinker (gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt) wordt verfraaid met een waar kunstwerk. Dit alles in slechts 5 dagen! Het graffiti-kunstwerk is een voorbeeld van kunst als toegevoegde waarde in het centrum van Zeist. In het vernieuwde centrum zal straks op verschillende locaties kunst te zien zijn. Dit is een combinatie van nieuwe en sommige bestaande kunstwerken.

Lees meer over kunst in het centrum

Volg de vorderingen op Facebook

Graffiti-kunstenaars aan het werk
Graffiti-kunstenaars aan het werk.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>