Grootste omleidingen in het centrum achter de rug

Vanaf vrijdag 17 november (einde van de middag) zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist. De ergste hinder binnen het centrum is daarmee achter de rug. In 2018 zijn de omleidingen kleiner. Zo blijft altijd de route Slotlaan – Weeshuislaan of de route 1e Hogeweg – Meester de Klerkstraat beschikbaar voor verkeer van Zuid naar Noord. Ook wordt de herinrichting van de 1e Hogeweg in twee delen uitgevoerd om dit deel van het centrum voldoende bereikbaar te houden. Gemeente Zeist en BAM Infra bedanken ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners voor hun begrip de afgelopen maanden.

Weg Weeshuislaan langs de Markt naar de Montaubanstraat per 17 november weer open

Vanaf 17 november 16.00 uur is de weg langs de Markt weer open voor verkeer. Het is dan weer mogelijk om vanaf de Weeshuislaan langs de Markt naar de rotonde Montaubanstraat te rijden. Deze weg is de afgelopen tijd vernieuwd, er zijn diverse groenvakken aangebracht. De nieuwe bomen worden voor de kerst geplant.

Meester de Klerkstraat per 16 november open

Vanaf donderdag 16 november 16.00 uur gaat de Meester de Klerkstraat weer open voor verkeer. De Meester de Klerkstraat is dan nog niet klaar. Na de drukke winkelperiode gaat BAM Infra verder met het deel tussen de parkeergarage Emmaplein en de Weeshuislaan. De stoep aan de kant van de Multivlaai wordt ook volgend jaar vernieuwd.

smiley

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de planning voor de herinrichting van het centrum aan te passen.

Lees verder >>

Gedicht ‘Ik ben jouw plein’ heeft een vaste plek gekregen op het vernieuwde marktplein.

Lees verder >>

De rechtbank heeft uitspraak gedaan over het verkeersplan Centrum. Ook deed zij uitspraak over het wijkverkeersplan Lyceumkwartier-Zuid en Wilhelminapark.

Lees verder >>

De herinrichting van het Emmaplein ter hoogte van de H&M start later en niet al in de week van 2 juli.

Lees verder >>

Maandag 2 juli start de herinrichting van de kruising Voorheuvel-Rozenstraat. Er komt nieuwe bestrating. De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken. Ook komen er nieuwe bomen.

Lees verder >>