Grootste omleidingen in het centrum achter de rug

Vanaf vrijdag 17 november (einde van de middag) zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist. De ergste hinder binnen het centrum is daarmee achter de rug. In 2018 zijn de omleidingen kleiner. Zo blijft altijd de route Slotlaan – Weeshuislaan of de route 1e Hogeweg – Meester de Klerkstraat beschikbaar voor verkeer van Zuid naar Noord. Ook wordt de herinrichting van de 1e Hogeweg in twee delen uitgevoerd om dit deel van het centrum voldoende bereikbaar te houden. Gemeente Zeist en BAM Infra bedanken ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners voor hun begrip de afgelopen maanden.

Weg Weeshuislaan langs de Markt naar de Montaubanstraat per 17 november weer open

Vanaf 17 november 16.00 uur is de weg langs de Markt weer open voor verkeer. Het is dan weer mogelijk om vanaf de Weeshuislaan langs de Markt naar de rotonde Montaubanstraat te rijden. Deze weg is de afgelopen tijd vernieuwd, er zijn diverse groenvakken aangebracht. De nieuwe bomen worden voor de kerst geplant.

Meester de Klerkstraat per 16 november open

Vanaf donderdag 16 november 16.00 uur gaat de Meester de Klerkstraat weer open voor verkeer. De Meester de Klerkstraat is dan nog niet klaar. Na de drukke winkelperiode gaat BAM Infra verder met het deel tussen de parkeergarage Emmaplein en de Weeshuislaan. De stoep aan de kant van de Multivlaai wordt ook volgend jaar vernieuwd.

smiley

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanaf vrijdag 17 november rond het einde van de middag zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Graffiti als kunst

dinsdag 14 november 2017

De punt van de Klinker - het gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt - wordt verfraaid met een waar graffiti-kunstwerk.

Lees verder >>

Vrijdag 24 november vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Lees verder >>

Herinrichting Emmaplein gestart

maandag 13 november 2017

Vanaf 13 november tot circa 1 december vindt de herinrichting van het Emmaplein plaats. Het betreft het deel tussen Nazar en de Albert Heijn. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd.

Lees verder >>

Rechtbank heeft meer tijd nodig

donderdag 9 november 2017

Binnen de beroepstermijn stond voor belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend, de mogelijkheid open om beroep in te stellen bij de rechtbank. Een aantal partijen heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om beroep aan te tekenen. Op 17 augustus 2017 vond de rechtszitting plaats. In eerste...

Lees verder >>