Grootste omleidingen in het centrum achter de rug

Vanaf vrijdag 17 november (einde van de middag) zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist. De ergste hinder binnen het centrum is daarmee achter de rug. In 2018 zijn de omleidingen kleiner. Zo blijft altijd de route Slotlaan – Weeshuislaan of de route 1e Hogeweg – Meester de Klerkstraat beschikbaar voor verkeer van Zuid naar Noord. Ook wordt de herinrichting van de 1e Hogeweg in twee delen uitgevoerd om dit deel van het centrum voldoende bereikbaar te houden. Gemeente Zeist en BAM Infra bedanken ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners voor hun begrip de afgelopen maanden.

Weg Weeshuislaan langs de Markt naar de Montaubanstraat per 17 november weer open

Vanaf 17 november 16.00 uur is de weg langs de Markt weer open voor verkeer. Het is dan weer mogelijk om vanaf de Weeshuislaan langs de Markt naar de rotonde Montaubanstraat te rijden. Deze weg is de afgelopen tijd vernieuwd, er zijn diverse groenvakken aangebracht. De nieuwe bomen worden voor de kerst geplant.

Meester de Klerkstraat per 16 november open

Vanaf donderdag 16 november 16.00 uur gaat de Meester de Klerkstraat weer open voor verkeer. De Meester de Klerkstraat is dan nog niet klaar. Na de drukke winkelperiode gaat BAM Infra verder met het deel tussen de parkeergarage Emmaplein en de Weeshuislaan. De stoep aan de kant van de Multivlaai wordt ook volgend jaar vernieuwd.

smiley

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>