Grootste omleidingen in het centrum achter de rug

Vanaf vrijdag 17 november (einde van de middag) zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist. De ergste hinder binnen het centrum is daarmee achter de rug. In 2018 zijn de omleidingen kleiner. Zo blijft altijd de route Slotlaan – Weeshuislaan of de route 1e Hogeweg – Meester de Klerkstraat beschikbaar voor verkeer van Zuid naar Noord. Ook wordt de herinrichting van de 1e Hogeweg in twee delen uitgevoerd om dit deel van het centrum voldoende bereikbaar te houden. Gemeente Zeist en BAM Infra bedanken ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners voor hun begrip de afgelopen maanden.

Weg Weeshuislaan langs de Markt naar de Montaubanstraat per 17 november weer open

Vanaf 17 november 16.00 uur is de weg langs de Markt weer open voor verkeer. Het is dan weer mogelijk om vanaf de Weeshuislaan langs de Markt naar de rotonde Montaubanstraat te rijden. Deze weg is de afgelopen tijd vernieuwd, er zijn diverse groenvakken aangebracht. De nieuwe bomen worden voor de kerst geplant.

Meester de Klerkstraat per 16 november open

Vanaf donderdag 16 november 16.00 uur gaat de Meester de Klerkstraat weer open voor verkeer. De Meester de Klerkstraat is dan nog niet klaar. Na de drukke winkelperiode gaat BAM Infra verder met het deel tussen de parkeergarage Emmaplein en de Weeshuislaan. De stoep aan de kant van de Multivlaai wordt ook volgend jaar vernieuwd.

smiley

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>