Grootste omleidingen in het centrum achter de rug

Vanaf vrijdag 17 november (einde van de middag) zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist. De ergste hinder binnen het centrum is daarmee achter de rug. In 2018 zijn de omleidingen kleiner. Zo blijft altijd de route Slotlaan – Weeshuislaan of de route 1e Hogeweg – Meester de Klerkstraat beschikbaar voor verkeer van Zuid naar Noord. Ook wordt de herinrichting van de 1e Hogeweg in twee delen uitgevoerd om dit deel van het centrum voldoende bereikbaar te houden. Gemeente Zeist en BAM Infra bedanken ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners voor hun begrip de afgelopen maanden.

Weg Weeshuislaan langs de Markt naar de Montaubanstraat per 17 november weer open

Vanaf 17 november 16.00 uur is de weg langs de Markt weer open voor verkeer. Het is dan weer mogelijk om vanaf de Weeshuislaan langs de Markt naar de rotonde Montaubanstraat te rijden. Deze weg is de afgelopen tijd vernieuwd, er zijn diverse groenvakken aangebracht. De nieuwe bomen worden voor de kerst geplant.

Meester de Klerkstraat per 16 november open

Vanaf donderdag 16 november 16.00 uur gaat de Meester de Klerkstraat weer open voor verkeer. De Meester de Klerkstraat is dan nog niet klaar. Na de drukke winkelperiode gaat BAM Infra verder met het deel tussen de parkeergarage Emmaplein en de Weeshuislaan. De stoep aan de kant van de Multivlaai wordt ook volgend jaar vernieuwd.

smiley

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>