Hollandse Gebakkraam tijdelijk verplaatst

De Hollandse Gebakkraam van Frans Baegen staat normaal gesproken op de Voorheuvel, maar dit jaar is in goed overleg met de gemeente besloten om de gebakkraam eenmalig te verplaatsen naar het plantsoen aan de 1e Hogeweg. Door de werkzaamheden aan de Voorheuvel is het niet mogelijk om de kraam op de bekende plek te plaatsen.

Geheime ingrediënten

Frans staat al ruim 25 jaar met zijn Hollandse Gebakkraam in Zeist en vertelt dat zijn oliebollen en krentenbollen volgens een beproefd familierecept worden gebakken. “Het zit in de temperatuur van de olie én natuurlijk in onze 2 geheime ingrediënten”. Veel klanten weten de weg naar zijn Hollandse Gebakkraam dan ook moeiteloos te vinden. Frans houdt van Zeist: een prachtige plaats, midden in het land waar hij ook jarenlang met veel plezier woonde.

Vernieuwde Voorheuvel

Frans is enthousiast over de centrumvernieuwing: “Zeist was toe aan deze vernieuwing. Als alles klaar is, komt het centrum er een stuk mooier uit te zien. Volgend jaar sta ik met mijn kraam weer op de Voorheuvel vlakbij de vishandel. Ik kijk er nu al naar uit!”  

De Hollandse Gebakkraam bij plantsoen 1e Hogeweg Zeist

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Maandag 23 oktober start BAM Infra met de herinrichting van de Meester de Klerkstraat. Als eerste wordt de stoep aan de kant van Bakkerij Neplenbroek en de Gall & Gall vernieuwd. Op maandag 30 oktober start BAM Infra met fase 1 van de rijbaan.

Lees verder >>

De kastanje gaat het warm krijgen!

dinsdag 17 oktober 2017

Bij de herinrichting van het centrum worden gezonde bomen zoveel mogelijk bewaard. Dat geldt zeker voor de grote paardenkastanje in het plantsoen aan de 1e Hogeweg.

Lees verder >>

Op zaterdag 28 oktober onthult wethouder Fluitman het ontwerp voor het 1e Hogewegplantsoen.

Lees verder >>

Sinds 3 maanden is Muah Salon een nieuw gezicht op de Meester de Klerkstraat. De startende, jonge onderneemster weet wat zij wil.

Lees verder >>

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling, maar dezelfde gezichten.

Lees verder >>