Interview met eigenaresse Femke Blok van kledingwinkel FEMS

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling maar dezelfde gezichten. “Met FEMS willen wij onze identiteit nog meer naar voren laten komen. Een kledingwinkel waar de klant in het middelpunt staat”, vertelt eigenaresse Femke Blok. “Een fijne winkel met volop persoonlijke aandacht.”

Klanten waarderen FEMs identiteit en nieuwe naam

De nieuwe naam is de kers op de taart voor de kledingwinkel. “We krijgen veel positieve reacties op de nieuwe merken. Klanten waarderen onze eigen identiteit en de nieuwe naam van de winkel was de laatste stap om definitief afscheid te nemen van Benetton”, vertelt Femke. “Ik spreek wel eens klanten die wat verbaasd reageren op de nieuwe naam. Ze denken dat we een hele andere winkel zijn geworden, maar door deze klanten een tour te geven door de nieuwe winkel ontdekken ze dat ze naast een breed scala aan mooie damesmerken, ook hippe kinderkleding kunnen kopen voor jongens, meiden en de allerkleinsten. Door onze hulp en persoonlijke aanpak gaat de klant dan met een positief gevoel en leuke nieuwe kleding de deur uit.”

Centrumvernieuwingen zijn 'een positieve ontwikkeling'

Tijdens het interview wordt er door Vitens op de 1e Hogeweg een waterleiding vervangen en is BAM Infra onder andere bezig met de herinrichting van een deel van de Slotlaan. Volgend jaar wordt het gedeelte Slotlaan voor FEMS aangepakt. “Ik zie dat we een mooi nieuw centrum krijgen en aantrekkelijker worden voor het winkelend publiek. Een positieve ontwikkeling! Zolang wij goed bereikbaar blijven maak ik me niet druk om de werkzaamheden die voor mijn deur gaan plaatsvinden. Ik richt mij nu eerst op de winkel. De komende maanden werken we hard om de nieuwe wintercollectie onder de aandacht van onze klanten te brengen en zoveel mogelijk mensen met de mooie winkel te laten kennis maken.”

foto Femke Blok
Eigenaresse Femke Blok voor haar kledingwinkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>