Interview met eigenaresse Femke Blok van kledingwinkel FEMS

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling maar dezelfde gezichten. “Met FEMS willen wij onze identiteit nog meer naar voren laten komen. Een kledingwinkel waar de klant in het middelpunt staat”, vertelt eigenaresse Femke Blok. “Een fijne winkel met volop persoonlijke aandacht.”

Klanten waarderen FEMs identiteit en nieuwe naam

De nieuwe naam is de kers op de taart voor de kledingwinkel. “We krijgen veel positieve reacties op de nieuwe merken. Klanten waarderen onze eigen identiteit en de nieuwe naam van de winkel was de laatste stap om definitief afscheid te nemen van Benetton”, vertelt Femke. “Ik spreek wel eens klanten die wat verbaasd reageren op de nieuwe naam. Ze denken dat we een hele andere winkel zijn geworden, maar door deze klanten een tour te geven door de nieuwe winkel ontdekken ze dat ze naast een breed scala aan mooie damesmerken, ook hippe kinderkleding kunnen kopen voor jongens, meiden en de allerkleinsten. Door onze hulp en persoonlijke aanpak gaat de klant dan met een positief gevoel en leuke nieuwe kleding de deur uit.”

Centrumvernieuwingen zijn 'een positieve ontwikkeling'

Tijdens het interview wordt er door Vitens op de 1e Hogeweg een waterleiding vervangen en is BAM Infra onder andere bezig met de herinrichting van een deel van de Slotlaan. Volgend jaar wordt het gedeelte Slotlaan voor FEMS aangepakt. “Ik zie dat we een mooi nieuw centrum krijgen en aantrekkelijker worden voor het winkelend publiek. Een positieve ontwikkeling! Zolang wij goed bereikbaar blijven maak ik me niet druk om de werkzaamheden die voor mijn deur gaan plaatsvinden. Ik richt mij nu eerst op de winkel. De komende maanden werken we hard om de nieuwe wintercollectie onder de aandacht van onze klanten te brengen en zoveel mogelijk mensen met de mooie winkel te laten kennis maken.”

foto Femke Blok
Eigenaresse Femke Blok voor haar kledingwinkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanaf vrijdag 17 november rond het einde van de middag zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Graffiti als kunst

dinsdag 14 november 2017

De punt van de Klinker - het gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt - wordt verfraaid met een waar graffiti-kunstwerk.

Lees verder >>

Vrijdag 24 november vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Lees verder >>

Herinrichting Emmaplein gestart

maandag 13 november 2017

Vanaf 13 november tot circa 1 december vindt de herinrichting van het Emmaplein plaats. Het betreft het deel tussen Nazar en de Albert Heijn. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd.

Lees verder >>

Rechtbank heeft meer tijd nodig

donderdag 9 november 2017

Binnen de beroepstermijn stond voor belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend, de mogelijkheid open om beroep in te stellen bij de rechtbank. Een aantal partijen heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om beroep aan te tekenen. Op 17 augustus 2017 vond de rechtszitting plaats. In eerste...

Lees verder >>