Interview met eigenaresse Femke Blok van kledingwinkel FEMS

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling maar dezelfde gezichten. “Met FEMS willen wij onze identiteit nog meer naar voren laten komen. Een kledingwinkel waar de klant in het middelpunt staat”, vertelt eigenaresse Femke Blok. “Een fijne winkel met volop persoonlijke aandacht.”

Klanten waarderen FEMs identiteit en nieuwe naam

De nieuwe naam is de kers op de taart voor de kledingwinkel. “We krijgen veel positieve reacties op de nieuwe merken. Klanten waarderen onze eigen identiteit en de nieuwe naam van de winkel was de laatste stap om definitief afscheid te nemen van Benetton”, vertelt Femke. “Ik spreek wel eens klanten die wat verbaasd reageren op de nieuwe naam. Ze denken dat we een hele andere winkel zijn geworden, maar door deze klanten een tour te geven door de nieuwe winkel ontdekken ze dat ze naast een breed scala aan mooie damesmerken, ook hippe kinderkleding kunnen kopen voor jongens, meiden en de allerkleinsten. Door onze hulp en persoonlijke aanpak gaat de klant dan met een positief gevoel en leuke nieuwe kleding de deur uit.”

Centrumvernieuwingen zijn 'een positieve ontwikkeling'

Tijdens het interview wordt er door Vitens op de 1e Hogeweg een waterleiding vervangen en is BAM Infra onder andere bezig met de herinrichting van een deel van de Slotlaan. Volgend jaar wordt het gedeelte Slotlaan voor FEMS aangepakt. “Ik zie dat we een mooi nieuw centrum krijgen en aantrekkelijker worden voor het winkelend publiek. Een positieve ontwikkeling! Zolang wij goed bereikbaar blijven maak ik me niet druk om de werkzaamheden die voor mijn deur gaan plaatsvinden. Ik richt mij nu eerst op de winkel. De komende maanden werken we hard om de nieuwe wintercollectie onder de aandacht van onze klanten te brengen en zoveel mogelijk mensen met de mooie winkel te laten kennis maken.”

foto Femke Blok
Eigenaresse Femke Blok voor haar kledingwinkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>