Interview met eigenaresse Femke Blok van kledingwinkel FEMS

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling maar dezelfde gezichten. “Met FEMS willen wij onze identiteit nog meer naar voren laten komen. Een kledingwinkel waar de klant in het middelpunt staat”, vertelt eigenaresse Femke Blok. “Een fijne winkel met volop persoonlijke aandacht.”

Klanten waarderen FEMs identiteit en nieuwe naam

De nieuwe naam is de kers op de taart voor de kledingwinkel. “We krijgen veel positieve reacties op de nieuwe merken. Klanten waarderen onze eigen identiteit en de nieuwe naam van de winkel was de laatste stap om definitief afscheid te nemen van Benetton”, vertelt Femke. “Ik spreek wel eens klanten die wat verbaasd reageren op de nieuwe naam. Ze denken dat we een hele andere winkel zijn geworden, maar door deze klanten een tour te geven door de nieuwe winkel ontdekken ze dat ze naast een breed scala aan mooie damesmerken, ook hippe kinderkleding kunnen kopen voor jongens, meiden en de allerkleinsten. Door onze hulp en persoonlijke aanpak gaat de klant dan met een positief gevoel en leuke nieuwe kleding de deur uit.”

Centrumvernieuwingen zijn 'een positieve ontwikkeling'

Tijdens het interview wordt er door Vitens op de 1e Hogeweg een waterleiding vervangen en is BAM Infra onder andere bezig met de herinrichting van een deel van de Slotlaan. Volgend jaar wordt het gedeelte Slotlaan voor FEMS aangepakt. “Ik zie dat we een mooi nieuw centrum krijgen en aantrekkelijker worden voor het winkelend publiek. Een positieve ontwikkeling! Zolang wij goed bereikbaar blijven maak ik me niet druk om de werkzaamheden die voor mijn deur gaan plaatsvinden. Ik richt mij nu eerst op de winkel. De komende maanden werken we hard om de nieuwe wintercollectie onder de aandacht van onze klanten te brengen en zoveel mogelijk mensen met de mooie winkel te laten kennis maken.”

foto Femke Blok
Eigenaresse Femke Blok voor haar kledingwinkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>