Kledingwinkel Cartney nog zeker 10 jaar in Zeist

Op dit moment zit kledingwinkel Cartney nog aan het einde van de Slotlaan, maar op 1 september 2017 opent zij haar deuren op een nieuwe locatie in het centrum van Zeist. Onlangs heeft eigenaresse Anne Marie van Wijk het huurcontract getekend van een pand midden op de Slotlaan, tegenover de nieuwe vestiging van de Zeister boekhandel Kramer & van Doorn. “We nemen de tijd om de nieuwe winkel, die groter is dan de huidige winkel, helemaal naar onze stijl in te richten. Totdat we de deuren van onze nieuwe winkel openen kunnen klanten ons gewoon op de oude vertrouwde plek vinden”, vertelt Anne Marie.
 
De vernieuwing van het centrum biedt volgens de ondernemer mogelijkheden. “Ons huurcontract loopt bijna af. Hierdoor moesten wij wel nadenken over de toekomst van onze winkel”, vertelt Anne Marie. “Moeten we weg? Nee, we willen Zeist op de kaart zetten! Nu het centrum vernieuwt wordt ook de Slotlaan weer een mooie winkelstraat. Na overleg met de eigenaar van onze nieuwe winkel en de gemeente zijn we zo enthousiast dat we het nieuwe huurcontract gelijk voor een periode van 10 jaar hebben getekend.”

Op dit moment wordt inspiratie opgedaan voor de inrichting van de nieuwe winkel. “We bezoeken veel winkels om te kijken hoe we onze huidige uitstraling kunnen houden, maar wel een facelift kunnen geven. Daarnaast voeren we allerlei gesprekken om inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor de nieuwe winkel. Het is een heel spannend en leuk traject. Je ontdekt van alles. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat de gemeente hulp biedt bij het aanpassen van de gevel. Er blijkt veel meer mogelijk dan vooraf gedacht en dat is leuk”, aldus Anne Marie.

Anne Marie van Wijk
Anne Marie van Wijk, eigenaresse van Cartney

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 18 december 2018

Op maandag 28 januari gaat fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>