Laatste deel Slotlaan en Emmaplein nu aan de beurt

U heeft het vast gemerkt: het laatste deel van de Slotlaan en het Emmaplein zijn nu aan de beurt om nieuwe bestrating te krijgen. Aannemer BAM is hard aan de slag met het aanbrengen van andere stenen, geleidelijnen en fietsnietjes.

Meer groen en een speelplek

Ook komen er in de 1e Hogeweg, Meester de Klerkstraat en Kerkweg nieuwe bomen. In de nieuw groenbakken rondom Emmaplein en Voorheuvel komt mooie beplanting. Het uitgangspunt voor de vulling met planten is dat er ieder seizoen iets bloeit, ook in het najaar. Het nieuwe Emmaplein wordt een stuk groener, er komt een kunstwerk wat ook de windhinder moet beperken en er is ruimte om te spelen. Tegenover de Mango op het Emmaplein is een speelplek ingericht waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen.

Hogewegplantsoen

Aannemer BAM pakt de komende periode in de diverse straten van het centrumgebied ook nog enkele laatste inrichtingsdetails aan. Vanaf 15 oktober is de BAM ook aan het werk in het Hogewegplantsoen. Het pleintje krijgt een gezellige plek met banken rondom het beeld ‘Eden’ van kunstenaar Ram Katzir. Daaromheen komt nieuwe beplanting en het geheel wordt fraai uitgelicht.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>