Laatste fase herinrichting Slotlaan, extra omleiding(en)

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Omleiding auto's

Autoverkeer richting Antonlaan kan gebruik blijven van de bestaande omleidingsroute via de Meester de Klerkstraat. De Slotlaan voorbij de Weeshuislaan is in de loop van de week weer bereikbaar voor autoverkeer, maar alléén vanaf de Weeshuislaan.

Omleiding bus

De buslijnen richting Busstation - Amersfoort worden omgeleid. De haltes 'Hogeweg' en 'Slotlaan' zijn in die richting niet in gebruik. Vervangende haltes zijn 'Het Rond' en 'Busstation'.

De bussen richting Driebergen en Utrecht stoppen wel gewoon op de haltes 'Hogeweg' en 'Slotlaan'.

Herinrichting kruising 1e Hogeweg

Vanaf 15 oktober wordt de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg heringericht. Dit vraagt om meer omleidingen. Meer informatie hierover volgt nog.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum van Zeist opent de gemeente een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker. Vanaf zaterdag 9 februari 10.00 uur zijn inwoners, ondernemers en bezoekers hier welkom voor vragen, opmerkingen of zorgen.

Lees verder >>

Op dinsdag 5 februari heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd aan de gemeenteraad over de verkeersmaatregelen die op 28 januari ingingen.

Lees verder >>

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 29 januari 2019

Op maandag 28 januari ging fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>