Laatste fase herinrichting Slotlaan, extra omleiding(en)

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Omleiding auto's

Autoverkeer richting Antonlaan kan gebruik blijven van de bestaande omleidingsroute via de Meester de Klerkstraat. De Slotlaan voorbij de Weeshuislaan is in de loop van de week weer bereikbaar voor autoverkeer, maar alléén vanaf de Weeshuislaan.

Omleiding bus

De buslijnen richting Busstation - Amersfoort worden omgeleid. De haltes 'Hogeweg' en 'Slotlaan' zijn in die richting niet in gebruik. Vervangende haltes zijn 'Het Rond' en 'Busstation'.

De bussen richting Driebergen en Utrecht stoppen wel gewoon op de haltes 'Hogeweg' en 'Slotlaan'.

Herinrichting kruising 1e Hogeweg

Vanaf 15 oktober wordt de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg heringericht. Dit vraagt om meer omleidingen. Meer informatie hierover volgt nog.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>