Moonlight Shopping in Zeist: een unieke winkelervaring

Vrijdag 24 november 2017 vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Vanwege de opening van het eerste deel van de Slotlaan hebben de ondernemers, BAM Infra en de Gemeente Zeist de handen ineen geslagen. Dit deel van de winkelstraat is de afgelopen tijd heringericht en is onlangs weer opengesteld. De komende tijd zet BAM Infra nog de puntjes op de ‘i’, maar toch is het al tijd om de vernieuwing van de Slotlaan extra onder de aandacht te brengen. Kom daarom vrijdag 24 november naar het centrum van Zeist breng bijvoorbeeld een bezoek aan de tent nabij kledingwinkel Garage om een optreden van Maan en Henk Dissel bij te wonen.

Meer informatie op facebook.com/leukinzeist

logo Moonlight Shopping

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de planning voor de herinrichting van het centrum aan te passen.

Lees verder >>

Gedicht ‘Ik ben jouw plein’ heeft een vaste plek gekregen op het vernieuwde marktplein.

Lees verder >>

De rechtbank heeft uitspraak gedaan over het verkeersplan Centrum. Ook deed zij uitspraak over het wijkverkeersplan Lyceumkwartier-Zuid en Wilhelminapark.

Lees verder >>

De herinrichting van het Emmaplein ter hoogte van de H&M start later en niet al in de week van 2 juli.

Lees verder >>

Maandag 2 juli start de herinrichting van de kruising Voorheuvel-Rozenstraat. Er komt nieuwe bestrating. De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken. Ook komen er nieuwe bomen.

Lees verder >>