Moonlight Shopping in Zeist: een unieke winkelervaring

Vrijdag 24 november 2017 vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Vanwege de opening van het eerste deel van de Slotlaan hebben de ondernemers, BAM Infra en de Gemeente Zeist de handen ineen geslagen. Dit deel van de winkelstraat is de afgelopen tijd heringericht en is onlangs weer opengesteld. De komende tijd zet BAM Infra nog de puntjes op de ‘i’, maar toch is het al tijd om de vernieuwing van de Slotlaan extra onder de aandacht te brengen. Kom daarom vrijdag 24 november naar het centrum van Zeist breng bijvoorbeeld een bezoek aan de tent nabij kledingwinkel Garage om een optreden van Maan en Henk Dissel bij te wonen.

Meer informatie op facebook.com/leukinzeist

logo Moonlight Shopping

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanaf vrijdag 17 november rond het einde van de middag zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Graffiti als kunst

dinsdag 14 november 2017

De punt van de Klinker - het gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt - wordt verfraaid met een waar graffiti-kunstwerk.

Lees verder >>

Vrijdag 24 november vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Lees verder >>

Herinrichting Emmaplein gestart

maandag 13 november 2017

Vanaf 13 november tot circa 1 december vindt de herinrichting van het Emmaplein plaats. Het betreft het deel tussen Nazar en de Albert Heijn. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd.

Lees verder >>

Rechtbank heeft meer tijd nodig

donderdag 9 november 2017

Binnen de beroepstermijn stond voor belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend, de mogelijkheid open om beroep in te stellen bij de rechtbank. Een aantal partijen heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om beroep aan te tekenen. Op 17 augustus 2017 vond de rechtszitting plaats. In eerste...

Lees verder >>