Moonlight Shopping in Zeist: een unieke winkelervaring

Vrijdag 24 november 2017 vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Vanwege de opening van het eerste deel van de Slotlaan hebben de ondernemers, BAM Infra en de Gemeente Zeist de handen ineen geslagen. Dit deel van de winkelstraat is de afgelopen tijd heringericht en is onlangs weer opengesteld. De komende tijd zet BAM Infra nog de puntjes op de ‘i’, maar toch is het al tijd om de vernieuwing van de Slotlaan extra onder de aandacht te brengen. Kom daarom vrijdag 24 november naar het centrum van Zeist breng bijvoorbeeld een bezoek aan de tent nabij kledingwinkel Garage om een optreden van Maan en Henk Dissel bij te wonen.

Meer informatie op facebook.com/leukinzeist

logo Moonlight Shopping

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>