Moonlight Shopping in Zeist: een unieke winkelervaring

Vrijdag 24 november 2017 vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Vanwege de opening van het eerste deel van de Slotlaan hebben de ondernemers, BAM Infra en de Gemeente Zeist de handen ineen geslagen. Dit deel van de winkelstraat is de afgelopen tijd heringericht en is onlangs weer opengesteld. De komende tijd zet BAM Infra nog de puntjes op de ‘i’, maar toch is het al tijd om de vernieuwing van de Slotlaan extra onder de aandacht te brengen. Kom daarom vrijdag 24 november naar het centrum van Zeist breng bijvoorbeeld een bezoek aan de tent nabij kledingwinkel Garage om een optreden van Maan en Henk Dissel bij te wonen.

Meer informatie op facebook.com/leukinzeist

logo Moonlight Shopping

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>