Na de winter maken we het centrum echt af!

Het centrum is klaar voor de feestdagen. De afgelopen weken kwamen er haagjes, plaatsten we zitjes enzovoort. Daarmee krijgt het centrum een fijne, groene uitstraling. Prettig verblijven in het centrum betekent ook ruimte voor kunst in het nieuwe centrum. ‘Eden’ maakt deel uit van de Beeldenroute Zeist. Kortom, een uitstraling die bijdraagt aan een gastvrij centrum!

Na de winter maken we het centrum echt af

Op 13 november heeft de gemeenteraad de wens vanuit de Slotlaan en de 1e Hogeweg gehonoreerd voor meer en mooiere groenbakken, die de tijdelijke plantvakken met paaltjes gaan vervangen. Ook is extra budget beschikbaar gesteld voor een nieuwe luifel langs de Meester de Klerkstraat. Daarnaast wordt het Emmaplein verder vergroend en komt er meer sfeer door het opknappen van muurtjes, hekken en extra verlichting. Dit wordt allemaal na de winter uitgevoerd.

nieuwe beplanting en speelplek op het Emmaplein
nieuwe beplanting en speelplek op de Voorheuvel
social sofa's op het Emmaplein
winkelen in een groene ambiance op de Slotlaan

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum van Zeist opent de gemeente een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker. Vanaf zaterdag 9 februari 10.00 uur zijn inwoners, ondernemers en bezoekers hier welkom voor vragen, opmerkingen of zorgen.

Lees verder >>

Op dinsdag 5 februari heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd aan de gemeenteraad over de verkeersmaatregelen die op 28 januari ingingen.

Lees verder >>

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 29 januari 2019

Op maandag 28 januari ging fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>