Neem een kijkje in de werkplaats van kunstenaar Ram Katzir

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier aan de Utrechtseweg 86 in Zeist voor de inwoners van onze gemeente. Het atelier is open voor het publiek van 11.00 tot 15.00 uur.

In zijn tijdelijke atelier werkt de kunstenaar momenteel aan het kunstwerk ‘Eden’. Dat is een beeld van 2 zittende figuren: een man en zijn hond. Eind maart gaat het werk naar de bronsgieterij, waar de laatste hand wordt gelegd aan het beeld.

Na de vernieuwing van het plantsoen aan de 1e Hogeweg wordt het beeld geplaatst. Waarschijnlijk is dat rond de zomer.

Bekijk hoe het kunstwerk vordert

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>