Nieuwe straatverlichting Slotlaan en Voorheuvel

Vanaf 29 januari brengen we nieuwe straatverlichting aan op de Slotlaan en de Voorheuvel. De installatie neemt naar verwachting 2 weken in beslag. In totaal gaat het om 20 grote en 15 kleine masten. Bij de installatie worden de bestaande lantaarnpalen verwijderd.

De nieuwe straatverlichting testen we uiteraard ook. Hierdoor kan het voorkomen dat de lichten overdag branden. Wanneer blijkt dat een lamp het niet doet, wordt deze zo snel mogelijk gemaakt.

De eerste lantaarnpalen zijn geplaatst

brandende lantaarnpaal op Slotlaan

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

“We vielen voor het pand vanwege de plek midden in de Slotlaan en de gezellige binnenruimte”. Aan het woord is Jeroen de Goede van Blink. Samen met Ron Schrijvers is hij eigenaar van het restaurant aan de Slotlaan.

Lees verder >>

Bouwvak

woensdag 25 juli 2018

De laatste maanden is gewerkt aan verschillende delen van het centrum van Zeist. Het grootste gedeelte van het gastvrije centrum met meer ruimte voor groen is nu klaar. Vanaf 30 juli start de bouwvak. Na de bouwvak worden de laatste winkelstraten heringericht.

Lees verder >>

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de planning voor de herinrichting van het centrum aan te passen.

Lees verder >>

Gedicht ‘Ik ben jouw plein’ heeft een vaste plek gekregen op het vernieuwde marktplein.

Lees verder >>

De rechtbank heeft uitspraak gedaan over het verkeersplan Centrum. Ook deed zij uitspraak over het wijkverkeersplan Lyceumkwartier-Zuid en Wilhelminapark.

Lees verder >>