Plaatsing nieuwe afvalcontainers op Montaubanstraat op 20 en 21 november

De containers zijn enkele meters diep en het plaatsen is een indrukwekkende klus. Om dat veilig te kunnen doen, is het helaas nodig om een deel van de Montaubanstraat op dinsdag 20 en misschien ook woensdag 21 november overdag af te sluiten. De omleidingsroute voor auto’s en vrachtwagens wordt met borden aangegeven. Alle winkels en ook de parkeergarages blijven bereikbaar.

Met de komst van de containers op de Montaubanstraat verdwijnen de oude papier- en glascontainers op de Slotlaan ter hoogte van de ING-bank.

Door afval goed te scheiden, kan het opnieuw gebruikt worden. Maar daar zijn natuurlijk wel goede voorzieningen voor nodig. Daarom plaatst het RMN ondergrondse afvalcontainers op de Montaubanstraat. Vanaf 21 november eind van de dag kunt u hier terecht voor het gescheiden inleveren van uw huishoudelijk afval.

Er komen containers voor papier/karton, glas, textiel en pmd (plastic verpakkingen en blik), en voor direct omwonenden ook een container voor restafval. De containers voor pmd en restafval zijn voorzien van een pers, zodat er extra veel in kan.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 18 december 2018

Op maandag 28 januari gaat fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>