Slotlaan richting Weeshuislaan weer open voor verkeer

Woensdagmiddag 17 oktober heeft BAM volgens planning de eerste helft van de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg opgeleverd. Het is vanaf nu weer mogelijk om de Slotlaan richting Weeshuislaan op te rijden vanaf de 2e Hogeweg. De buslijnen richting Busstation en Amersfoort rijden nu ook weer de oude, vertrouwde route.

Andere helft kruising

Vanaf dit moment tot en met uiterlijk komende zaterdag (20 oktober) werkt BAM hard door aan de andere helft van de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg (kant van het Walkartpark).

Verkeer van 1e Hogeweg naar 2e Hogeweg

Dit betekent dat de komende dagen nog steeds geen verkeer mogelijk is vanaf de 1e Hogeweg naar de 2e Hogeweg (en Slotlaan). De Slotlaan aan de kant van het Walkartpark is ook afgesloten, net voor de 1e Hogeweg. De buslijnen richting Driebergen en Utrecht worden nog steeds omgeleid. Bushalte Markt is de meest dichtstbijzijnde vervangende halte.

kruising Slotlaan met Hogeweg
De vernieuwde kruising Slotlaan-Hogeweg

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 18 december 2018

Op maandag 28 januari gaat fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>