Slotlaan richting Weeshuislaan weer open voor verkeer

Woensdagmiddag 17 oktober heeft BAM volgens planning de eerste helft van de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg opgeleverd. Het is vanaf nu weer mogelijk om de Slotlaan richting Weeshuislaan op te rijden vanaf de 2e Hogeweg. De buslijnen richting Busstation en Amersfoort rijden nu ook weer de oude, vertrouwde route.

Andere helft kruising

Vanaf dit moment tot en met uiterlijk komende zaterdag (20 oktober) werkt BAM hard door aan de andere helft van de kruising Slotlaan - 1e Hogeweg (kant van het Walkartpark).

Verkeer van 1e Hogeweg naar 2e Hogeweg

Dit betekent dat de komende dagen nog steeds geen verkeer mogelijk is vanaf de 1e Hogeweg naar de 2e Hogeweg (en Slotlaan). De Slotlaan aan de kant van het Walkartpark is ook afgesloten, net voor de 1e Hogeweg. De buslijnen richting Driebergen en Utrecht worden nog steeds omgeleid. Bushalte Markt is de meest dichtstbijzijnde vervangende halte.

kruising Slotlaan met Hogeweg
De vernieuwde kruising Slotlaan-Hogeweg

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>