STAN&CO tovert oude gasfabriek om tot bruisend restaurant

Begin juli opende STAN&CO haar deuren in Zeist. De oude gasfabriek op de hoek van de Antonlaan en de Steynlaan is omgetoverd tot een bruisend restaurant. STAN&CO wil met haar concept van food, drinks en friends het Zeister horeca-aanbod verrijken.

Monumentaal pand

De van oorsprong Utrechtse horecaondernemers hadden hun oog laten vallen op het monumentale pand. Tamara ten Berge, projectmanager bij STAN&CO Zeist vertelt: “Het karakteristieke gebouw met mooie details past precies bij ons idee van een sfeervol restaurant.” Tamara geeft aan dat ze geluk hebben gehad met het vinden van dit pand. “Het is goed bereikbaar, ook doordat het dichtbij het busstation ligt.”

Zeist, dorp met regio-uitstraling

De eigenaren van STAN&CO hebben juist voor Zeist gekozen vanwege de ligging van het dorp. “We hebben gemerkt dat Zeist aantrekkelijk is voor mensen die er wonen en ook voor inwoners van omliggende gemeentes. Die uitstraling in de regio is een belangrijke factor geweest om hier een vestiging te openen, aldus Tamara. Dat het centrum is opgeknapt en fris oogt, is voor de ondernemers een prettige bijkomstigheid.

Warm en gastvrij welkom

Tamara vervolgt: “Wat zo leuk is, onze buren in de Steynlaan hebben ons een heel warm en gastvrij welkom gegeven met kaarten, cadeaus en een welkomstadvertentie. Dat was ontzettend leuk om te merken.” Deze mooie start stimuleert het STAN&CO-team om één van de gezellige plekken in het dorp te zijn waar mensen uit Zeist en omgeving ontspannen kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het valt Tamara op dat er in de Zeister middenstand veel creativiteit zit om het centrum te laten bruisen. “Het stimuleert om samen te werken want we hebben allemaal baat bij een aantrekkelijk centrum," aldus Tamara.

interieur Stan&co
interieur Stan&co

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>