Taste & Tools: dezelfde smaak, maar een andere plek

In slechts 4 dagen heeft Taste & Tools, voorheen aan het Emmaplein, de nieuwe grotere winkel aan de Slotlaan ingericht. “Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een nieuwe locatie. Van centrummanager Hans van Aalst hoorde ik dat dit pand binnenkort vrij kwam en toen is het balletje gaan rollen”, vertelt eigenaar Erik van Es blij.

Vertrek V&D belangrijke reden voor verhuizing

Aanleiding voor de verhuizing is niet alleen de wens voor een grotere winkel. Ook het vertrek van de V&D speelt een belangrijke rol. Erik: “Sinds het vertrek merken we dat er minder mensen over het Emmaplein lopen. Nu we op onze nieuwe locatie zitten merken we dat voorbijgangers ook naar binnenkomen. Zo heb ik tijdens de verbouwing een melkopschuimer verkocht aan een meneer die toevallig over de Slotlaan liep. Dat soort nieuwe klanten had ik op de oude locatie maar weinig meer.”

Nieuwe winkel is groter

“De nieuwe winkel is 50% groter waardoor we ook de ruimte hebben om tafels en stoelen in de winkel te zetten. Hier kunnen klanten genieten van een lekker kopje koffie of thee. Uiteraard in combinatie met een lekker stukje zelf gemaakt gebak of bijvoorbeeld een chocolaatje.”

Taste & Tools is een speciaalzaak met diverse blends koffie en maar liefst 150 soorten thee. Een walhalla voor de koffie- en theeliefhebber. “In de winkel schenken we Panama Boquete. Dit is een koffie met een hele lichte butterscotch nuance. Daardoor is deze boon heel goed te gebruiken voor een gewoon kopje koffie of een cappuccino. Maar we hebben meer. De Cuba Turquino Lavado is bijvoorbeeld een koffie die we veel verkopen”, aldus Erik. “Maar we zijn niet alleen een speciaalzaak doordat we verschillende soorten koffie en thee verkopen. Bij ons vinden klanten ook alles wat hiermee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan koffiemachines, mokken, theepotten, reisbekers of overheerlijke chocolade van het merk Visser. Dit wordt gemaakt in een klein atelier in Schimmert (provincie Limburg).”

binnenkant winkel Taste & Tools

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Er zijn en worden weer een aantal verkeersbesluiten gepubliceerd.

Lees verder >>

Speciaalzaak voor koffie en thee, Taste & Tools, is verhuisd van het Emmaplein naar een grotere winkel aan de Slotlaan. Het vertrek van V&D was een van de redenen.

Lees verder >>

De traditionele Franse bakker Painpadour heeft nu ook een vestiging op de Slotlaan in Zeist. Eigenaar Martin Kippersluis vertelt.

Lees verder >>

Eind februari opent herenmodezaak Dress-Men de deuren. Dit is de tweede winkel van Ronald en Joyce Schrijvers. Joyce verkocht al casual kleding voor heren in de eerste winkel van het stel 'Jackets en Jeans'. Dress-Men levert betaalbare herenkostuums.

Lees verder >>

Een ondernemer met een droom

donderdag 22 februari 2018

Onlangs opende kapper en eigenaar Guney Konak de deuren van zijn nieuwe salon, Artwork Hair & Beauty, op de Slotlaan. “In 2014 opende ik de deuren van mijn allereerste salon, 90m2 groot, op de 2e Hogeweg. Er stond in het begin 1 stoel en verder niets. Door hard te werken, kwaliteit te leveren en...

Lees verder >>