Taste & Tools: dezelfde smaak, maar een andere plek

In slechts 4 dagen heeft Taste & Tools, voorheen aan het Emmaplein, de nieuwe grotere winkel aan de Slotlaan ingericht. “Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een nieuwe locatie. Van centrummanager Hans van Aalst hoorde ik dat dit pand binnenkort vrij kwam en toen is het balletje gaan rollen”, vertelt eigenaar Erik van Es blij.

Vertrek V&D belangrijke reden voor verhuizing

Aanleiding voor de verhuizing is niet alleen de wens voor een grotere winkel. Ook het vertrek van de V&D speelt een belangrijke rol. Erik: “Sinds het vertrek merken we dat er minder mensen over het Emmaplein lopen. Nu we op onze nieuwe locatie zitten merken we dat voorbijgangers ook naar binnenkomen. Zo heb ik tijdens de verbouwing een melkopschuimer verkocht aan een meneer die toevallig over de Slotlaan liep. Dat soort nieuwe klanten had ik op de oude locatie maar weinig meer.”

Nieuwe winkel is groter

“De nieuwe winkel is 50% groter waardoor we ook de ruimte hebben om tafels en stoelen in de winkel te zetten. Hier kunnen klanten genieten van een lekker kopje koffie of thee. Uiteraard in combinatie met een lekker stukje zelf gemaakt gebak of bijvoorbeeld een chocolaatje.”

Taste & Tools is een speciaalzaak met diverse blends koffie en maar liefst 150 soorten thee. Een walhalla voor de koffie- en theeliefhebber. “In de winkel schenken we Panama Boquete. Dit is een koffie met een hele lichte butterscotch nuance. Daardoor is deze boon heel goed te gebruiken voor een gewoon kopje koffie of een cappuccino. Maar we hebben meer. De Cuba Turquino Lavado is bijvoorbeeld een koffie die we veel verkopen”, aldus Erik. “Maar we zijn niet alleen een speciaalzaak doordat we verschillende soorten koffie en thee verkopen. Bij ons vinden klanten ook alles wat hiermee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan koffiemachines, mokken, theepotten, reisbekers of overheerlijke chocolade van het merk Visser. Dit wordt gemaakt in een klein atelier in Schimmert (provincie Limburg).”

binnenkant winkel Taste & Tools

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>