Taste & Tools: dezelfde smaak, maar een andere plek

In slechts 4 dagen heeft Taste & Tools, voorheen aan het Emmaplein, de nieuwe grotere winkel aan de Slotlaan ingericht. “Ik was al een tijdje aan het zoeken naar een nieuwe locatie. Van centrummanager Hans van Aalst hoorde ik dat dit pand binnenkort vrij kwam en toen is het balletje gaan rollen”, vertelt eigenaar Erik van Es blij.

Vertrek V&D belangrijke reden voor verhuizing

Aanleiding voor de verhuizing is niet alleen de wens voor een grotere winkel. Ook het vertrek van de V&D speelt een belangrijke rol. Erik: “Sinds het vertrek merken we dat er minder mensen over het Emmaplein lopen. Nu we op onze nieuwe locatie zitten merken we dat voorbijgangers ook naar binnenkomen. Zo heb ik tijdens de verbouwing een melkopschuimer verkocht aan een meneer die toevallig over de Slotlaan liep. Dat soort nieuwe klanten had ik op de oude locatie maar weinig meer.”

Nieuwe winkel is groter

“De nieuwe winkel is 50% groter waardoor we ook de ruimte hebben om tafels en stoelen in de winkel te zetten. Hier kunnen klanten genieten van een lekker kopje koffie of thee. Uiteraard in combinatie met een lekker stukje zelf gemaakt gebak of bijvoorbeeld een chocolaatje.”

Taste & Tools is een speciaalzaak met diverse blends koffie en maar liefst 150 soorten thee. Een walhalla voor de koffie- en theeliefhebber. “In de winkel schenken we Panama Boquete. Dit is een koffie met een hele lichte butterscotch nuance. Daardoor is deze boon heel goed te gebruiken voor een gewoon kopje koffie of een cappuccino. Maar we hebben meer. De Cuba Turquino Lavado is bijvoorbeeld een koffie die we veel verkopen”, aldus Erik. “Maar we zijn niet alleen een speciaalzaak doordat we verschillende soorten koffie en thee verkopen. Bij ons vinden klanten ook alles wat hiermee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan koffiemachines, mokken, theepotten, reisbekers of overheerlijke chocolade van het merk Visser. Dit wordt gemaakt in een klein atelier in Schimmert (provincie Limburg).”

binnenkant winkel Taste & Tools

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Nieuw zebrapad Antonlaan

donderdag 14 juni 2018

De Antonlaan heeft, nabij de Weeshuislaan, een nieuw zebrapad gekregen.

Lees verder >>

Nieuwe verlichting centrum

dinsdag 12 juni 2018

Naast nieuw straatwerk krijgt het centrum ook nieuwe lichtmasten.

Lees verder >>

Maandag 11 juni is BAM Infra gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de 2e fase van het Emmaplein (richting de Markt). Het is de bedoeling de herinrichting van het Emmaplein voor 1 augustus klaar te hebben.

Lees verder >>

Op 16 juni opende van de Wereldwinkel aan de 1e Hogeweg de deuren. Twee vrijwilligers vertellen over de verhuizing.

Lees verder >>

Vanaf woensdag 6 juni 2018 vernieuwt BAM Infra de stoep van de Weeshuislaan, aan de kant van Compusupply. Om de hinder te beperken worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd.

Lees verder >>