The Fusion Club verrijkt Voorheuvel met Aziatisch restaurant

Aziatisch eten met een lokaal tintje. Dat kan vanaf 15 augustus aan de Voorheuvel bij The Fusion Club. Zeister ondernemer Gaby van den Hengel start zijn restaurant samen met de in Indonesië geboren Amanda Harto en haar man in het pand waar tot voor kort La Collina was gevestigd. Alledrie hebben ze veel horeca-ervaring. Gaby als manager, Amanda als hoofd bediende en haar man als specialist in het maken van sushi. Gaby vertelt: “We willen een plek zijn waar sushi-liefhebbers zich thuis voelen en ook gasten die sushi een beetje spannend vinden. Ook kunnen zij bij ons terecht voor een stuk eerlijk vlees met friet.”, vertelt Gaby.

Voorheuvel – gezellig met eigen karakter

De horecaondernemer legt uit dat in zijn ogen Zeist behoefte heeft aan een sfeervolle, intieme plek om sushi te gaan eten. De Voorheuvel, in de aanloop naar het centrum en de Markt, past precies bij wat hij zijn gasten wil bieden. “De straat is gezellig en heeft winkels met een eigen karakter. Daar voelen wij ons thuis, want we willen laten zien dat buiten de deur sushi eten echt een beleving kan zijn”.

Meedenken over nieuwe centrum

Gaby vertelt dat hij vanaf het begin de vernieuwingen in het centrum heeft gevolgd en ook meegedacht heeft tijdens het ontwerpproces. Ook nu vindt hij zijn weg in de contacten met de gemeente. “Ik vind het goed dat er aandacht is voor het vernieuwen van het centrum. De gemeente stimuleert initiatieven van ondernemers. Het centrum is echt mooi geworden en nodigt uit om te zijn. Een beetje meer groen en mooie bestrating willen we op de Voorheuvel ook best graag. Wie weet gaat dat nog gebeuren”.

Gaby van den Hengel en Amanda Harto
Gaby van den Hengel en Amanda Harto

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>