The Fusion Club verrijkt Voorheuvel met Aziatisch restaurant

Aziatisch eten met een lokaal tintje. Dat kan vanaf 15 augustus aan de Voorheuvel bij The Fusion Club. Zeister ondernemer Gaby van den Hengel start zijn restaurant samen met de in Indonesië geboren Amanda Harto en haar man in het pand waar tot voor kort La Collina was gevestigd. Alledrie hebben ze veel horeca-ervaring. Gaby als manager, Amanda als hoofd bediende en haar man als specialist in het maken van sushi. Gaby vertelt: “We willen een plek zijn waar sushi-liefhebbers zich thuis voelen en ook gasten die sushi een beetje spannend vinden. Ook kunnen zij bij ons terecht voor een stuk eerlijk vlees met friet.”, vertelt Gaby.

Voorheuvel – gezellig met eigen karakter

De horecaondernemer legt uit dat in zijn ogen Zeist behoefte heeft aan een sfeervolle, intieme plek om sushi te gaan eten. De Voorheuvel, in de aanloop naar het centrum en de Markt, past precies bij wat hij zijn gasten wil bieden. “De straat is gezellig en heeft winkels met een eigen karakter. Daar voelen wij ons thuis, want we willen laten zien dat buiten de deur sushi eten echt een beleving kan zijn”.

Meedenken over nieuwe centrum

Gaby vertelt dat hij vanaf het begin de vernieuwingen in het centrum heeft gevolgd en ook meegedacht heeft tijdens het ontwerpproces. Ook nu vindt hij zijn weg in de contacten met de gemeente. “Ik vind het goed dat er aandacht is voor het vernieuwen van het centrum. De gemeente stimuleert initiatieven van ondernemers. Het centrum is echt mooi geworden en nodigt uit om te zijn. Een beetje meer groen en mooie bestrating willen we op de Voorheuvel ook best graag. Wie weet gaat dat nog gebeuren”.

Gaby van den Hengel en Amanda Harto
Gaby van den Hengel en Amanda Harto

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanwege de vragen en zorgen over de nieuwe verkeerssituatie in het centrum van Zeist opent de gemeente een tijdelijk informatiepunt aan de Markt in De Klinker. Vanaf zaterdag 9 februari 10.00 uur zijn inwoners, ondernemers en bezoekers hier welkom voor vragen, opmerkingen of zorgen.

Lees verder >>

Op dinsdag 5 februari heeft het college van burgemeester en wethouders een brief gestuurd aan de gemeenteraad over de verkeersmaatregelen die op 28 januari ingingen.

Lees verder >>

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 29 januari 2019

Op maandag 28 januari ging fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>