Van een grote, naar een extra grote C’est Bon

Speciaalzaak C’est Bon, gevestigd aan de 1e Hogeweg, investeert in de toekomst. “Onze huidige winkel is te klein om te kunnen doen wat we willen. Daarom hebben we samen met een architect, de eigenaar van het pand naast ons (hier zat voorheen de Prénatal), de monumentencommissie en de gemeente gekeken naar de mogelijkheden om onze droom waar te maken”, vertelt eigenaar Edwin Schreff.

In de vernieuwde C’est Bon wordt het niet alleen leuk om te kopen, maar ook om te verblijven. “De winkel wordt vier keer zo groot. Vanaf december 2016 kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor vers gebrande noten, eigen gemaakte chocolade en kunnen ze genieten van een lekker kopje koffie, thee of een glas bier of wijn. Het wordt geen lunchroom maar wel een plek om even lekker te genieten”, vertelt Edwin.

“In onze winkel staat het verhaal achter het product centraal. Zo kunnen klanten straks zien hoe we de chocolade maken. Nu doen we dat op een andere locatie en dat is eigenlijk jammer”, vertelt Edwin terwijl hij tussen het puin door loopt en een aantal bouwvakkers begroet. “We staan hier op de plek waar over een paar maanden onze chocolade-werkplek is.”  

Over de vernieuwing van het centrum is de ondernemer positief. “Als de klantentrekker weggaat moet je zelf klantentrekker worden. Dit kun je doen door uit te blinken in dat waar jij goed in bent en ook door het winkelgebied compacter te maken. Hierdoor ontstaan er geen gaten en creëer  je een centrum waar het leuk is om te winkelen en iets te eten of te drinken.”

Edwin Schreff
Edwin Schreff, eigenaar van de C'est Bon aan de 1e Hogeweg

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Verkeersmaatregelen fase 2

dinsdag 18 december 2018

Op maandag 28 januari gaat fase 2 van het verkeersplan centrum en de wijkverkeersplannen in.

Lees verder >>

Nieuw beeld geeft centrum betekenis

dinsdag 27 november 2018

Het nieuwe beeld aan het Hogewegplantsoen is warm ontvangen.

Lees verder >>

Het centrum is klaar voor de feestdagen. Na de winter maken we het centrum echt af.

Lees verder >>

Vanaf 1 november is de verkeerssituatie binnen het centrum gewijzigd. De afsluiting van de Jagerlaan is nog even wennen.

Lees verder >>

De Montaubanstraat krijgt nieuwe afvalcontainers. Die wordt de straat op dinsdag 20 november - en misschien ook op woensdag 21 november - overdag afgesloten.

Lees verder >>