Wat is de beste winkel in de gemeente Zeist?

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het businessevent in de gemeente Zeist plaats. Dit jaar wordt naast de titel ‘Onderneming van het jaar’ en de ‘Innovatie Award’ ook de titel ‘Beste winkel van de gemeente Zeist’ vergeven. Inwoners van de gemeente kunnen tot eind januari 2018 lokale ondernemingen voordragen.

De verkiezing wordt georganiseerd door Netwerk Business Events in samenwerking met de gemeente Zeist, de Rabobank Rijn en Heuvelrug en Zeister ondernemers.

de 5 winnaars met hun prijs
Winnaars van het businessevent 2017 (C'est Bon, Pelster Relatiegeschenken en NET2GRID) - fotogaaf Menno Bausch

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>