Wat is de beste winkel in de gemeente Zeist?

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het businessevent in de gemeente Zeist plaats. Dit jaar wordt naast de titel ‘Onderneming van het jaar’ en de ‘Innovatie Award’ ook de titel ‘Beste winkel van de gemeente Zeist’ vergeven. Inwoners van de gemeente kunnen tot eind januari 2018 lokale ondernemingen voordragen.

De verkiezing wordt georganiseerd door Netwerk Business Events in samenwerking met de gemeente Zeist, de Rabobank Rijn en Heuvelrug en Zeister ondernemers.

de 5 winnaars met hun prijs
Winnaars van het businessevent 2017 (C'est Bon, Pelster Relatiegeschenken en NET2GRID) - fotogaaf Menno Bausch

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Op zaterdag 24 maart opent kunstenaar Ram Katzir eenmalig de deuren van zijn tijdelijke atelier. U kunt dan met eigen ogen zien hoe het kunstwerk voor de 1e Hogeweg wordt gemaakt.

Lees verder >>

Fiets niet tegen de lamp

dinsdag 13 maart 2018

Let goed op bij gebruik van het fietspad op de 1e Hogeweg (aan de kant van de oude V&D). Fiets niet tegen de lamp...

Lees verder >>

Voortgang kunstwerk 1e Hogeweg

dinsdag 13 maart 2018

De vormen van het kunstwerk 'Eden' voor het plantsoen aan de 1e Hogeweg worden steeds duidelijker.

Lees verder >>

Het voormalige V&D pand in het centrum van Zeist staat al geruime tijd leeg. Binnenkort start een onderzoek naar een goede toekomstbestendige invulling waardoor het pand weer meerwaarde heeft voor de inwoners, ondernemers en het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Maandag 19 maart start BAM Infra met de herinrichting van de 1e Hogeweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Door deze fasering blijven de winkels bereikbaar.

Lees verder >>