Welkom in het centrum

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.
In deze editie: 1 formule- en naamswijziging, 2 verhuizingen en 3 nieuwe ondernemers.

Second Life Zeist

Recent opende Second Life Zeist op Voorheuvel 42. Bij de winkel met zo goed als nieuwe tweedehands dameskleding van de betere merken kun je ook terecht voor mooie accessoires als tassen, schoenen en sieraden. Een verhuizing vanaf de Steynlaan was een bewuste keuze van eigenaresse Clementine: ‘Ik wilde me graag vestigen op een centrale plek in het centrum. De klanten hebben nu nog meer keuze omdat we meer ruimte in de winkel hebben. We voelen ons hier thuis de komende jaren!’

eigenaresse Clementine
Eigenaresse Clementine voor haar winkel

Hippe tweedehands kinderkleding

‘Onlangs zijn we open gegaan op deze locatie, eerder waren we aan de andere kant van de Voorheuvel gevestigd,’ vertelt de eigenaresse Claudia van Bengels, een tweedehands kinderkledingwinkel met een mooie collectie tegen een leuke prijs in maten van 80 tot 176. Dat de winkel op de Voorheuvel is gebleven, is een bewuste keuze. ‘Er zitten leuke, wat alternatieve winkeltjes hier, het is echt een snuffelstraatje. Daarnaast is het een lekkere looproute, zitten we dichtbij de markt en is de straat autoluw.’

etalage winkel

Multiculti afhaalmaaltijden

Juselle Valks twijfelde geen seconde toen het pandje op Voorheuvel 65 beschikbaar kwam. Sinds het begin van dit najaar verkoopt ze vanuit haar winkel Huntu Catering zelf gekookte maaltijden uit de multiculturele keukens. Indonesisch, Antilliaans, Surinaams, maar ook een Hollandse stamppot, nasi, bami; steeds een wisselend aanbod. De thuisbezorgservice is bijna een feit en binnenkort verzorgt Huntu ook cateringen voor complete themafeestjes, zoals bijvoorbeeld een babyshower.

Juselle Valks
Juselle Valks is lekker aan het koken

Kringloopcentrum de Markt

Kortgeleden is in Zeist een Kringloopcentrum geopend, en wel in het oude Aldi-pand! Eigenaar Özcan Köse werkte eerder in de verhuis- en ontruimingsbranche en zag zoveel goede spullen weggegooid worden, dat hij het idee voor het starten van een kringloop niet links kon laten liggen. Özcan: ‘Onze winkel, voor en door mensen, geeft spullen een tweede leven voor een klein prijsje. Door de vestiging op de Voorheuvel zitten we lekker centraal in het centrum en zijn we voor iedereen toegankelijk.’

pui kringloopwinkel

Kalkhoven wordt Securiteit

Op Voorheuvel nummer 113-115 is vanaf eind februari 2018 Securiteit gevestigd. Kalkhoven Beveiliging, vanaf dan met nieuwe naam, verhuist vanaf de Steynlaan naar het pand dat ze zullen delen met Kesler. Chiel Kalkhoven vertelt: ‘We zijn blij met deze verhuizing. We kunnen onze klanten zo nog meer van dienst zijn met een ruimere zaak en veel meer parkeergelegenheid voor en achter de deur. Zoals nu Kalkhoven blijft Securiteit de slot- en sleutelspecialist en kun je er terecht voor een compleet mechanisch beveiligingsconcept volgens politiekeurmerk en toegangscontrole- en sluitsystemen.

Chiel Kalkhoven
Chiel Kalkhoven voor het nieuwe pand

Bijzondere stoffen

Ben je op zoek naar een mooie stof? Loop eens binnen bij Designer Stoffenoutlet op Voorheuvel nummer 69! Sonja van Oudheusden verkoopt designstoffen van €10 tot €25 per meter, maar ontwerpt ook dat wat je graag dragen wilt. Sonja: ‘We zijn vanaf oktober geopend en voelen ons als een vis in het water in deze leuke straat met fijne speciaalzaken. Het pand is lekker ruim en heeft mooie raampartijen.’

Sonja van Oudheusden
Sonja van Oudheusden voor haar winkel

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>