Werkzaamheden rotonde 1e Hogeweg – Montaubanstraat – Oude Arnhemseweg

Op maandag 16 oktober starten de werkzaamheden aan de rotonde 1e Hogeweg-Montaubanstraat-Oude Arnhemseweg. De rotonde wordt iets groter gemaakt en krijgt een groene invulling in het midden. Om de verkeersveiligheid structureel te verbeteren, schuiven we de omliggende zebrapaden iets van de rotonde af.

De werkzaamheden aan de rotonde zijn bewust gelijktijdig gepland met de afsluiting van de noord-zuidroute. Er rijdt nu namelijk veel minder verkeer op de rotonde. De werkzaamheden duren naar verwachting 3 weken.

Omleidingen

Parkeergarage 1e Hogeweg blijft bereikbaar, maar alleen vanaf de kant van de Slotlaan-Meester de Klerkstraat. Het eenrichtingsverkeer op de 1e Hogeweg wordt dan tijdelijk omgedraaid.
Verkeer van en naar Lommerlust en het eerste deel van de Oude Arnhemseweg wordt omgeleid via de Van Reenenweg, Rozenstraat en Leliestraat.

De omleidingen staan met gele borden aangegeven.

Meer informatie over de bereikbaarheid van en parkeren in het centrum.

plattegrond met omleidingsroute
Omleidingsroute in verband met de afsluiting van de rotonde

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Maandag 23 oktober start BAM Infra met de herinrichting van de Meester de Klerkstraat. Als eerste wordt de stoep aan de kant van Bakkerij Neplenbroek en de Gall & Gall vernieuwd. Op maandag 30 oktober start BAM Infra met fase 1 van de rijbaan.

Lees verder >>

De kastanje gaat het warm krijgen!

dinsdag 17 oktober 2017

Bij de herinrichting van het centrum worden gezonde bomen zoveel mogelijk bewaard. Dat geldt zeker voor de grote paardenkastanje in het plantsoen aan de 1e Hogeweg.

Lees verder >>

Op zaterdag 28 oktober onthult wethouder Fluitman het ontwerp voor het 1e Hogewegplantsoen.

Lees verder >>

Sinds 3 maanden is Muah Salon een nieuw gezicht op de Meester de Klerkstraat. De startende, jonge onderneemster weet wat zij wil.

Lees verder >>

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling, maar dezelfde gezichten.

Lees verder >>