Zeisters echtpaar opent tweede winkel op Slotlaan

Eind februari opende een nieuwe winkel aan de Slotlaan. Dress-Men levert betaalbare herenkostuums. De herenzaak is de tweede winkel van Ronald en Joyce Schrijvers. Het eind 2016 geopende Jackets en Jeans is de eerste winkel van het stel. “Joyce was lekker bezig met casual kleding voor mannen en wilde eigenlijk ook kostuums verkopen, maar had de ruimte niet. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en vervolgens is het balletje gaan rollen. In korte tijd vonden we een pand, hadden we overeenstemming bereikt met onze leveranciers en was het allemaal geregeld.”, vertelt Ronald.

Op het moment dat het interview plaatsvindt zijn zowel Joyce als Ronald druk met de inrichting van de nieuwe winkel bezig. “Dress-Men is dé winkel voor mannen die een betaalbaar kostuum (vanaf € 129,-) van goede kwaliteit zoeken. En met de kostuumdeal ben je van top tot teen aangekleed. Hierbij koop je niet alleen een kostuum, maar ook een overhemd, riem, zijden stropdas en een paar schoenen voor slechts € 299,-”, vertelt Ronald, terwijl Joyce een pop voorziet van een kostuum van de Nederlandse ontwerper Steven van Vliet. “Op dit moment helpt Joyce me nog, maar dadelijk ben ik in deze winkel te vinden en Joyce in die van haar.”

Online concurrentie

Een nieuwe winkel starten terwijl de concurrentie van webshops menig ondernemer van slapeloze nachten voorziet is best gewaagd. “Wanneer je een kostuum zoekt moet je dit passen. Dat doe je in de winkel. Vaak is de broek net te lang of moeten de mouwen van het colbert ingenomen worden, dan wil je dat het gelijk vermaakt wordt. Kortom, ik maak me geen zorgen, omdat je een kostuum eigenlijk niet via een webshop koopt”, vertelt Ronald. “Ik kan me wel voorstellen dat het soms lastig is om tijdens de reguliere openingstijden een kostuum te kopen, daarom zijn we van woensdag t/m vrijdag ook in de avonden open en kun je ook op afspraak (buiten openingstijden) bij ons terecht. Op die manier willen we het onze klanten makkelijk maken en hopen we dat ze tevreden en met een nieuw kostuum de deur uit gaan.”

Daarna wordt het mooier

Over de vernieuwing van het centrum is Ronald duidelijk: “Als je gaat veranderen krijg je altijd even rotzooi, maar daarna wordt het mooier. Kijk naar het 2e deel van de Slotlaan, de Markt en de Voorheuvel, dat is toch prachtig mooi geworden?!” Het gedeelte Slotlaan voor Dress-Men wordt voor de zomer vernieuwd.

Man (Ronald Schrijvers) staand voor de ingang van zijn herenmodezaak Dress Men

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Er zijn en worden weer een aantal verkeersbesluiten gepubliceerd.

Lees verder >>

Speciaalzaak voor koffie en thee, Taste & Tools, is verhuisd van het Emmaplein naar een grotere winkel aan de Slotlaan. Het vertrek van V&D was een van de redenen.

Lees verder >>

De traditionele Franse bakker Painpadour heeft nu ook een vestiging op de Slotlaan in Zeist. Eigenaar Martin Kippersluis vertelt.

Lees verder >>

Eind februari opent herenmodezaak Dress-Men de deuren. Dit is de tweede winkel van Ronald en Joyce Schrijvers. Joyce verkocht al casual kleding voor heren in de eerste winkel van het stel 'Jackets en Jeans'. Dress-Men levert betaalbare herenkostuums.

Lees verder >>

Een ondernemer met een droom

donderdag 22 februari 2018

Onlangs opende kapper en eigenaar Guney Konak de deuren van zijn nieuwe salon, Artwork Hair & Beauty, op de Slotlaan. “In 2014 opende ik de deuren van mijn allereerste salon, 90m2 groot, op de 2e Hogeweg. Er stond in het begin 1 stoel en verder niets. Door hard te werken, kwaliteit te leveren en...

Lees verder >>