Zeisters echtpaar opent tweede winkel op Slotlaan

Eind februari opende een nieuwe winkel aan de Slotlaan. Dress-Men levert betaalbare herenkostuums. De herenzaak is de tweede winkel van Ronald en Joyce Schrijvers. Het eind 2016 geopende Jackets en Jeans is de eerste winkel van het stel. “Joyce was lekker bezig met casual kleding voor mannen en wilde eigenlijk ook kostuums verkopen, maar had de ruimte niet. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en vervolgens is het balletje gaan rollen. In korte tijd vonden we een pand, hadden we overeenstemming bereikt met onze leveranciers en was het allemaal geregeld.”, vertelt Ronald.

Op het moment dat het interview plaatsvindt zijn zowel Joyce als Ronald druk met de inrichting van de nieuwe winkel bezig. “Dress-Men is dé winkel voor mannen die een betaalbaar kostuum (vanaf € 129,-) van goede kwaliteit zoeken. En met de kostuumdeal ben je van top tot teen aangekleed. Hierbij koop je niet alleen een kostuum, maar ook een overhemd, riem, zijden stropdas en een paar schoenen voor slechts € 299,-”, vertelt Ronald, terwijl Joyce een pop voorziet van een kostuum van de Nederlandse ontwerper Steven van Vliet. “Op dit moment helpt Joyce me nog, maar dadelijk ben ik in deze winkel te vinden en Joyce in die van haar.”

Online concurrentie

Een nieuwe winkel starten terwijl de concurrentie van webshops menig ondernemer van slapeloze nachten voorziet is best gewaagd. “Wanneer je een kostuum zoekt moet je dit passen. Dat doe je in de winkel. Vaak is de broek net te lang of moeten de mouwen van het colbert ingenomen worden, dan wil je dat het gelijk vermaakt wordt. Kortom, ik maak me geen zorgen, omdat je een kostuum eigenlijk niet via een webshop koopt”, vertelt Ronald. “Ik kan me wel voorstellen dat het soms lastig is om tijdens de reguliere openingstijden een kostuum te kopen, daarom zijn we van woensdag t/m vrijdag ook in de avonden open en kun je ook op afspraak (buiten openingstijden) bij ons terecht. Op die manier willen we het onze klanten makkelijk maken en hopen we dat ze tevreden en met een nieuw kostuum de deur uit gaan.”

Daarna wordt het mooier

Over de vernieuwing van het centrum is Ronald duidelijk: “Als je gaat veranderen krijg je altijd even rotzooi, maar daarna wordt het mooier. Kijk naar het 2e deel van de Slotlaan, de Markt en de Voorheuvel, dat is toch prachtig mooi geworden?!” Het gedeelte Slotlaan voor Dress-Men wordt voor de zomer vernieuwd.

Man (Ronald Schrijvers) staand voor de ingang van zijn herenmodezaak Dress Men

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Van 3 september tot en met eind oktober is de Slotlaan afgesloten tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan. Voor het verkeer geldt een omleiding.

Lees verder >>

Aziatisch eten met een lokaal tintje. Dat kan vanaf 15 augustus aan de Voorheuvel bij The Fusion Club.

Lees verder >>

Begin juli opende STAN&CO haar deuren in Zeist. De oude gasfabriek op de hoek van de Antonlaan en de Steynlaan is omgetoverd tot een bruisend restaurant.

Lees verder >>

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de planning voor de herinrichting van het centrum aan te passen.

Lees verder >>

Gedicht ‘Ik ben jouw plein’ heeft een vaste plek gekregen op het vernieuwde marktplein.

Lees verder >>