Centrum organisatie

Het centrum van Zeist vernieuwt. Op dit moment is de aannemer volop bezig met de herinrichting. Door deze herinrichting ontstaat een groen en gezellig centrum waar het leuk is om te verblijven en te winkelen.

Om er voor te zorgen dat het centrum ook in de toekomst een aantrekkelijk centrum blijft moet er meer gebeuren dan alleen het aanpassen van de uitstraling. Een nieuwe centrumorganisatie is een van de middelen om een sterk en toekomstbestendig centrum te houden. Een organisatie waarbij het bestuur gevormd wordt door horecaondernemers, winkeliers, vastgoedeigenaren en de gemeente.

Om het bestuur te helpen bij de uitvoering zullen zij onder andere ondersteund worden door een centrummanager en diverse experts op het gebied van evenementen, marketing en communicatie.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Maandag 23 oktober start BAM Infra met de herinrichting van de Meester de Klerkstraat. Als eerste wordt de stoep aan de kant van Bakkerij Neplenbroek en de Gall & Gall vernieuwd. Op maandag 30 oktober start BAM Infra met fase 1 van de rijbaan.

Lees verder >>

De kastanje gaat het warm krijgen!

dinsdag 17 oktober 2017

Bij de herinrichting van het centrum worden gezonde bomen zoveel mogelijk bewaard. Dat geldt zeker voor de grote paardenkastanje in het plantsoen aan de 1e Hogeweg.

Lees verder >>

Op zaterdag 28 oktober onthult wethouder Fluitman het ontwerp voor het 1e Hogewegplantsoen.

Lees verder >>

Sinds 3 maanden is Muah Salon een nieuw gezicht op de Meester de Klerkstraat. De startende, jonge onderneemster weet wat zij wil.

Lees verder >>

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling, maar dezelfde gezichten.

Lees verder >>