Planning

Dit doen we nu

In januari en februari werken we aan de herinrichting van het tweede deel van de Meester de Klerkstraat (het gedeelte tussen de Weeshuislaan en de parkeergarage). Ook brengen we bomen en laag groen aan in de gebieden waar in 2017 al nieuwe bestrating en plantenvakken zijn aangebracht.

De herinrichting van de overige deelgebieden (Korte Weeshuislaan, tweede deel Emmaplein, 1e Hogeweg en tweede deel Slotlaan) pakken we op wanneer de kans op streng winterweer kleiner is.

12 Maart realiseren we de aansluitingen van nieuwe lantaarnpalen op de 1e Hogeweg.

19 Maart start de herinrichting van de 1e Hogeweg.

 

 

plattegrond van de deelgebieden voor de ontwerpsessies
deelgebieden ontwerpsessies

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden in het centrum worden gefaseerd uitgevoerd in de periode van eind 2016 t/m voorjaar 2018.

Tevens moeten er verkeersbesluiten worden genomen en aanbestedingsprocedures worden opgestart.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Er zijn en worden weer een aantal verkeersbesluiten gepubliceerd.

Lees verder >>

Speciaalzaak voor koffie en thee, Taste & Tools, is verhuisd van het Emmaplein naar een grotere winkel aan de Slotlaan. Het vertrek van V&D was een van de redenen.

Lees verder >>

De traditionele Franse bakker Painpadour heeft nu ook een vestiging op de Slotlaan in Zeist. Eigenaar Martin Kippersluis vertelt.

Lees verder >>

Eind februari opent herenmodezaak Dress-Men de deuren. Dit is de tweede winkel van Ronald en Joyce Schrijvers. Joyce verkocht al casual kleding voor heren in de eerste winkel van het stel 'Jackets en Jeans'. Dress-Men levert betaalbare herenkostuums.

Lees verder >>

Een ondernemer met een droom

donderdag 22 februari 2018

Onlangs opende kapper en eigenaar Guney Konak de deuren van zijn nieuwe salon, Artwork Hair & Beauty, op de Slotlaan. “In 2014 opende ik de deuren van mijn allereerste salon, 90m2 groot, op de 2e Hogeweg. Er stond in het begin 1 stoel en verder niets. Door hard te werken, kwaliteit te leveren en...

Lees verder >>