Emmaplein, Meester de Klerkstraat en Weeshuislaan

Het Emmaplein, Meester de Klerkstraat en Weeshuislaan (tussen de Antonlaan en de Markt) zijn bijna ingericht in nieuwe stijl. De werkzaamheden aan het Emmaplein bij de Markt zijn zo goed als klaar. De speelplek bij brasserie Bon Vivant is gerealiseerd. De komende periode wordt nog een nieuw hek geplaatst langs de hellingbaan naar de Albert Heijn en worden het groen en de bomen aangeplant.

Eind oktober is het gedeelte van het Emmaplein bij de H&M in nieuwe stijl gemaakt. Aansluitend komen er nog nieuwe verplaatsbare boombakken. In het voorjaar van 2019 krijgt het kunstobject (windscherm) een plek op het Emmaplein.

Mogelijk komt er ook nog een kiosk of kunstobject in de Weeshuislaan tussen de Antonlaan en de Markt. Het gedeelte van de Weeshuislaan tussen de Antonlaan en de Slotlaan (in de volksmond Korte Weeshuislaan genoemd) moet nog worden aangepakt. De exacte planning is nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Per 1 november worden vier verkeers­maatregelen van kracht.

Lees verder >>

Informatiecentrum gesloten

maandag 22 oktober 2018

Het informatiecentrum aan de Weeshuislaan is per 18 oktober definitief gesloten.

Lees verder >>

Op 17 oktober is de eerste helft van de kruising Slotlaan-1e Hogeweg opgeleverd.

Lees verder >>

Vanaf maandag 8 oktober wordt de rijbaan van de Slotlaan tussen de 1e Hogeweg en de Weeshuislaan heringericht. Hierdoor is er tijdelijk geen verkeer meer mogelijk.

Lees verder >>

Op 1 oktober is het zover, dan start de week van de Maaltijd van Zeist! Dit is dan ook het moment om bijvoorbeeld input te geven over de pilot autovrije Slotlaan.

Lees verder >>