Markt

De Markt is volledig teruggebracht naar één niveau en het bestraten is in volle gang. Op zaterdag 15 juli 2017 is het vernieuwde marktplein officieel geopend en donderdag 27 juli is de warenmarkt teruggekeerd op het vernieuwde marktplein. Later dit jaar worden nog houten zitelementen geplaatst en nieuwe bomen geplant.

Hier vindt u het definitieve ontwerp van de Markt.

Inrichten marktplein

Hoewel de Markt opgeleverd is, is deze nog niet helemaal af. De komende tijd zullen de volgende werkzaamheden op het vernieuwde plein worden uitgevoerd:

  • het aanbrengen van houten zitelementen
  • het aanbrengen van groen (bomen en laag groen)

Meer informatie

Aannemer BAM Infra stuurt regelmatig een nieuwsbrief over de voortgang van de werkzaamheden. Hier vindt u een overzicht van alle BAM-nieuwsbrieven over de markt.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden in het centrum? Breng dan een bezoek aan het informatiecentrum. Hier vindt u de actuele openingstijden.

Online antwoord op de meest gestelde vragen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Maandag 23 oktober start BAM Infra met de herinrichting van de Meester de Klerkstraat. Als eerste wordt de stoep aan de kant van Bakkerij Neplenbroek en de Gall & Gall vernieuwd. Op maandag 30 oktober start BAM Infra met fase 1 van de rijbaan.

Lees verder >>

De kastanje gaat het warm krijgen!

dinsdag 17 oktober 2017

Bij de herinrichting van het centrum worden gezonde bomen zoveel mogelijk bewaard. Dat geldt zeker voor de grote paardenkastanje in het plantsoen aan de 1e Hogeweg.

Lees verder >>

Op zaterdag 28 oktober onthult wethouder Fluitman het ontwerp voor het 1e Hogewegplantsoen.

Lees verder >>

Sinds 3 maanden is Muah Salon een nieuw gezicht op de Meester de Klerkstraat. De startende, jonge onderneemster weet wat zij wil.

Lees verder >>

Waar voorheen aan de Slotlaan 119 de naam Benetton op de gevel stond, is nu de naam FEMS duidelijk zichtbaar. Een nieuwe uitstraling, maar dezelfde gezichten.

Lees verder >>