Markt

De Markt is volledig teruggebracht naar één niveau en het bestraten is in volle gang. Op zaterdag 15 juli 2017 is het vernieuwde marktplein officieel geopend en donderdag 27 juli is de warenmarkt teruggekeerd op het vernieuwde marktplein. Later dit jaar worden nog houten zitelementen geplaatst en nieuwe bomen geplant.

Hier vindt u het definitieve ontwerp van de Markt.

Marktplein verlicht

Op het vernieuwde marktplein zijn nieuwe lantaarnpalen geplaatst en lampen opgehangen. Het resultaat is een prachtig uitgelicht marktplein.

verlicht marktplein in de avond

Inrichten marktplein

Hoewel de Markt opgeleverd is, is deze nog niet helemaal af. De komende tijd zullen de volgende werkzaamheden op het vernieuwde plein worden uitgevoerd:

  • het aanbrengen van houten zitelementen
  • het aanbrengen van groen (bomen en laag groen)

Meer informatie

Aannemer BAM Infra stuurt regelmatig een nieuwsbrief over de voortgang van de werkzaamheden. Hier vindt u een overzicht van alle BAM-nieuwsbrieven over de markt.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden in het centrum? Breng dan een bezoek aan het informatiecentrum. Hier vindt u de actuele openingstijden.

Online antwoord op de meest gestelde vragen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>

Woensdag 22 november is BAM Infra gestart met de herinrichting van de weg rondom het Hogewegplantsoen. De werkzaamheden aan de weg rondom het plantsoen zijn uiterlijk 22 december klaar.

Lees verder >>

Vanaf vrijdag 17 november rond het einde van de middag zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Graffiti als kunst

dinsdag 14 november 2017

De punt van de Klinker - het gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt - wordt verfraaid met een waar graffiti-kunstwerk.

Lees verder >>