Meester de Klerkstraat

Groenere uitstraling

Inwoners, ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente werken samen aan een Zeister centrum waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. De Meester de Klerkstraat gaat daarom een groenere uitstraling krijgen. De huidige bomen, die houden we. Ook komen er meer kort-parkeermogelijkheden voor het winkelend publiek, waarbij de voetganger - meer dan nu - centraal staat.

Start werkzaamheden 2e deel Meester de Klerkstraat

Vanaf 8 januari gaat de aannemer verder met de herinrichting van de Meester de Klerkstraat. De weg vanaf de parkeergarage Emmaplein tot aan de Weeshuislaan wordt vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden blijft de parkeergarage Emmaplein via de 1e Hogeweg bereikbaar. De stoep aan de kant van de Multivlaai wordt later dit jaar vernieuwd.

actueel overzicht planning

Bereikbaarheid

Informatie over omleidingen en bereikbaarheid in en rondom het centrum is te vinden op de pagina Bereikbaarheid / parkeren.

 

Definitief ontwerp

Hier vindt u het  definitieve ontwerp van de 1e Hogeweg en de Meester de Klerkstraat.

Impressie nieuwe centrum

Met de in februari 2017 gelanceerde 3D-animatie krijgt u een duidelijke impressie van het nieuwe centrum van Zeist. Dit ontwerp is tot stand gekomen door ontwerpteams bestaande uit bewoners, ondernemers en vastgoedeigenaren. In het ontwerp proces werden deze teams ondersteund door een ingenieursbureau en de gemeente.

Planning deelgebied

Hier vindt u een totaaloverzicht met de planning van alle activiteiten en werkzaamheden in het centrum.

Meer informatie? Bezoek het informatiecentrum

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden in het centrum? Breng dan een bezoek aan het informatiecentrum. Hier vindt u een overzicht van de actuele openingstijden.

Online antwoord op de meest gestelde vragen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Eerste bomen en planten geplant

maandag 15 januari 2018

Het nieuwe centrum wordt groen! Zo komen er in vrijwel het gehele centrum meer bomen dan er stonden.

Lees verder >>

Op maandag 14 mei vindt voor de 5e keer het Businessevent in de gemeente Zeist plaats.

Lees verder >>

Welkom in het centrum

donderdag 14 december 2017

De Voorheuvel is bijzonder! We verwelkomen een aantal nieuwe ondernemers en winkels die de afgelopen maanden een nieuwe invulling hebben gegeven aan een zestal panden in deze straat.

Lees verder >>

Ondanks de regen en kou is de BAM er in geslaagd om de werkzaamheden op het eerste deel van het Emmaplein op tijd af te ronden.

Lees verder >>

Nieuwe centrumorganisatie gestart

donderdag 23 november 2017

Als het aan de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren in het centrum ligt, dan blijft het centrum ook de komende jaren een plek waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. Daarom investeren de partijen in de onderlinge samenwerking en vormen ze samen de nieuwe centrumorganisatie.

Lees verder >>