Meester de Klerkstraat

Groenere uitstraling

Inwoners, ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente werken samen aan een Zeister centrum waar het leuk is om te winkelen en te verblijven. De Meester de Klerkstraat gaat daarom een groenere uitstraling krijgen. De huidige bomen, die houden we. Ook komen er meer kort-parkeermogelijkheden voor het winkelend publiek, waarbij de voetganger - meer dan nu - centraal staat. Op 23 oktober is BAM Infra met de herinrichting van de Meester de Klerkstraat gestart.

Meer informatie over de werkzaamheden en bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden.

Meester de Klerkstraat per 16 november open

Vanaf donderdag 16 november 16.00 uur gaat de Meester de Klerkstraat weer open voor verkeer. De Meester de Klerkstraat is dan nog niet klaar. Na de drukke winkelperiode gaat BAM Infra verder met het deel tussen de parkeergarage Emmaplein en de Weeshuislaan. De stoep aan de kant van de Multivlaai wordt ook volgend jaar vernieuwd.

Bereikbaarheid

Informatie over omleidingen en bereikbaarheid in en rondom het centrum is te vinden op de pagina Bereikbaarheid / parkeren.

 

Definitief ontwerp

Hier vindt u het  definitieve ontwerp van de 1e Hogeweg en de Meester de Klerkstraat.

Impressie nieuwe centrum

Met de in februari 2017 gelanceerde 3D-animatie krijgt u een duidelijke impressie van het nieuwe centrum van Zeist. Dit ontwerp is tot stand gekomen door ontwerpteams bestaande uit bewoners, ondernemers en vastgoedeigenaren. In het ontwerp proces werden deze teams ondersteund door een ingenieursbureau en de gemeente.

Planning deelgebied

Hier vindt u een totaaloverzicht met de planning van alle activiteiten en werkzaamheden in het centrum.

Meer informatie? Bezoek het informatiecentrum

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden in het centrum? Breng dan een bezoek aan het informatiecentrum. Hier vindt u een overzicht van de actuele openingstijden.

Online antwoord op de meest gestelde vragen.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Updates

Vanaf vrijdag 17 november rond het einde van de middag zijn alle weg-afsluitingen ten einde in het centrum van Zeist.

Lees verder >>

Graffiti als kunst

dinsdag 14 november 2017

De punt van de Klinker - het gedeelte tussen de Voorheuvel en de Markt - wordt verfraaid met een waar graffiti-kunstwerk.

Lees verder >>

Vrijdag 24 november vindt het jaarlijkse Moonlight Shopping in het gehele centrum van Zeist plaats.

Lees verder >>

Herinrichting Emmaplein gestart

maandag 13 november 2017

Vanaf 13 november tot circa 1 december vindt de herinrichting van het Emmaplein plaats. Het betreft het deel tussen Nazar en de Albert Heijn. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd.

Lees verder >>

Rechtbank heeft meer tijd nodig

donderdag 9 november 2017

Binnen de beroepstermijn stond voor belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend, de mogelijkheid open om beroep in te stellen bij de rechtbank. Een aantal partijen heeft van de mogelijkheid gebruik gemaakt om beroep aan te tekenen. Op 17 augustus 2017 vond de rechtszitting plaats. In eerste...

Lees verder >>